Seis maailma

Kuningasidea

Kuinka monta sydäntä matkalla täytyy särkeä ja kuinka omansa ehjäksi saa? Kuinka yksi elämä, ainut ja kovin tärkeä yhtäkkiä merkityksensä kadottaa? Kuinka pieni ihminen sen kaiken tietäen pois vierestä haihtuu ja katoaa? Entä jos pieni pää sittenkin vain tähän jää ikuisesti rakas viereesi lepäämään. Ehkäpä elämä onkin pienen pienen pieni kupillinen teetä kanssasi, oi rakkaani. Nyt ja tässä niin kovin kovin pienessä hetkessä on koko maailma ja ikuisuus.

Jos yhden toiveen vielä pyytää vois, seis maailma, seis seis maailma. Kuulisitko kuinka laulumme sois? Seis maailma, seis seis maailma. Kuulisitko kuinka laulumme sois, whooo whooo? Kuulisitko kuinka laulumme sois, whooo whooo?

Enkä mä tiedä vielä pitäiskö lähteä. Ajatuksii sydämessä, oon moskeijas etsimäs kenkiä. Mitä on tullu tehtyä? Ei mietitä sitä, vaan mitä tehään. Kun tekemättömäks ei saa mitään, niin ei haikailla perään.

Kaikki repes ku ei tiedä mist herää. Ei kenenkään tiellä vaan kaikkien tiellä. Käteen jää vaan mitä ei miellä. Koputan oveen, päästätkö sisään? Tää on meidän maailma, se ei oo lakannu pyörimäst vielä. Mä pyydän aikalisää, kun tääl ei jaeta aikaa lisää. Enkä mä tiedä minne tieni vie, mutta kanssasi voin mennä mihin vaan, oi rakkaani. Nyt ja tässä niin kovin kovin pienessä hetkessä on koko maailma ja ikuisuus.

(Jos yhden toiveen vielä) Jos yhden toiveen vielä pyytää vois, seis maailma seis seis maailma. Kuulisitko kuinka laulumme sois? Seis maailma seis seis maailma. Kuulisitko kuinka laulumme sois, whooo whooo? Kuulisitko kuinka laulumme sois, seis maailma seis seis maailma. Whoo whoo whoo..

Jos yhden toiveen vielä pyytää voin, kuulisitko kuinka laulumme soi? Whoo whoo whoo..

Laita Kuningasidea soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.