NO PANIK

laineen kasperi

verse 1.

Tuossa asuu viilee keijo nevalainen ja sen vaimo liu vissii thaimaalainen. Tuossa asuu tosi isänmaallinen sampo ja sen mielikuvitusystävä rambo kolmone. Tuossa kirsi ja sen kymmenen kissaa ja tuossa taas john, siitä tulee astronautti, vaikka luulen että john on vähän liian tukeva avaruuteen. Asunto kuuteen muuttaa uusioperhe ja tuo jolla näkyy melkeen perse kuuluu mensaa. ja tuossa asuu tomi se on kuulemma juoppo eli densa ainaki raittis ritvan mukaan. Ja tämä, tämä on meidän oma piha on naapuriviha ja jokaiselle tilaa. talvitakki mainos uraanikaivos tuhannes painos tätä luojan omaapilaa. ja ritvan mies make se pelkää pakolaista ja pakolainen ahmedi se pelkää suomalaista. ja suomalainen sari se pelkää kuntansa puolesta vaik puolet ihmiskunnast ei oo kuullu koko vitun suomesta.

(kertsi)

No madafakin panik, naapurin sirpa muhamed rami. No madafakin panik, kristitty budha hindu islami

verse 2.

Tuossa asuu tämän pihan kaunein nainen ja sen rekku vähän liian omistavainen. Vaikee jauhaa mitää sen syvällisempää paskaa, ei oo mitää rekkuu vastaa oon sille allerginen. Tää on piha palelevien sormien, arkkitehtien sortuvien tornien, siivojien hiukkaskiihdyttimen hormien, torvien taivaan big band soivien. Pihan mustien, tummien, vaaleiden, blondien oman elämänsä james bondien. Tuossa asuu seitsemästä veljeksestä jokane. Niide esimies nainen, hetero sellane. Vaikka kannattaaki tasa-arvolaki eikä minkää takii haluu kenellekkään pahaa. tossa asuu mies jolla o enemmä rahaa ku numeroita ja sen veli kenellä on vaa varaa unelmoida.

kertsi 2x

Laita laineen kasperi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.