HEYOO

Lakko

(Yea) Elämä on leveet, mut en yritä leveillä kenel voi palaa päreet, kun Audil tykitän teillä.

Jalat maas, silti jotkut jaksaa vihata dab on the haters, niiden mielest oon paska ja lihava.

Kattosit meit, me ollaan sick mate, tän touhun approvaa jopa kuningas Litmayne. Droppaanko mixtape? No miks ei? Se on nii lit, mate.

Lupaan et nää bassolinjat ei oo littei. "Mee oikeisiin töihin", haukut tätä turhaks ja pyydän sua astuu mun toimistoon kodin nurkassa.

Oon uranuurtaja, must tulee suurta ja elimistön läpi kulkee enemmän virtaa ku muuntajas. Vetelen volttei, vähän niinku Pikachu. Nostan ja valitsen polun, vähän niinku Pick 'n Choose.

Kuljen omaa rataa laput silmil, ravihevonen. Oon voittanu jackpotin, Lucky Seven. Yks sana, se on hyvä muistaa, videot alkaa sanal, jota en aio kuiskaa.

Yks sana, se on hyvä muistaa, se on yks ja sama, siitä en aio luistaa. Kato, kuule, ladon sulle, sano mulle, HEYOO [x2]

Ekat videot duunattu jo nollakolme, kolme jonnee näytti luokan eessä muun muassa opelleen. Halusin kevätjuhlis loistaa lukuvuoden loppuun. Reksi ehdotti teatterikouluu.

Tää poika lähti itää maaseudust. Nyt oon korkeel pudotan riimei pilvipalvelust. Tilaajille haluun sanoo kiitti kaikest mut oon perusjäbä ja oot silti laikannu. [OOH] Biisis on vähemmän baarei ku Kitkatis. Ihan sama, mielipiteet heittää ees taas sikssakkii. Yömyöhään kyhäilin, Vegasilla miksasin.

Et saa sun vihallas keksii tai mitalii. Ei oo mua pakko väkisin seuraa, oon iso piikki lihassa, Näsinneula. En ehkä tee sitä, mistä tykkäät.

En miellytä kaikkii ja siks joku lyttää. Yks sana, se on hyvä muistaa, videot alkaa sanal, jota en aio kuiskaa. Yks sana, se on hyvä muistaa, se on yks ja sama, siitä en aio luistaa. Kato, kuule, ladon sulle, sano mulle, HEYOO [x2] ... (Okei, mitä viel? #Tubemyrsky , Ehkä ennemmin #Tubetrombi) (Mennää viel kerran) ... Suomitube ei oo enää sama yhteisö. Yhdessä tehtii asioit samalle yleisöl. Sedät käärii hynää lisää, tulevaisuus sumee on. Tää ei oo disstrack, mut f*ck Tubecon (hahhaa) Ei voitu kuunnella meitä paremmin, nyt tää Thaikkuflow löylyttää isot tahot kanveesiin. Ottakaa L, jalat tärisee. Mitä teette ilman tubettajii? R.I.P. (daaamn) Nyt loppuu räntti. Haukun ja kokkaa biiffii, Gordon Ramsay. Lyödään vika pallo pussiin, mä selätänne ne. Mä oon se kasi, niinku Selänne. ... Yks sana, se on hyvä muistaa, videot alkaa sanal, jota en aio kuiskaa. Yks sana, se on hyvä muistaa, se on yks ja sama, siitä en aio luistaa. Kato, kuule, ladon sulle, sano mulle, HEYOO [x2] ... (heyoo) [x3]

Laita Lakko soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.