Me mennään

Lissut

Tänään mä en jaksa murheestani välittää, Nyt mä haluun vapaasti ja syvään hengittää. Hei tänään me ei yritetä maailmaa pelastaa, Ei syödä salaattia eikä mennä nukkumaan. Nyt elämästä kaikki ilo irti otetaan, Tukka silmillä ja pystyssä me rokataan. Ei kuunnella me järjen ääntä.

Tää kerran eletään, me kerran keretään Ne vielä miettii elämää ja murehtii, Nyt ei paljon nappaa.

Ja me mennään, Lujempaa kohti jotain paljon upeempaa, Me mennään Kovempaa vaaditaan me paljon parempaa.

Mun elämästä vapaapäivän ottaa tahtoisin, En välittäis mä mistään kestään senkun olisin. Mä punaisia päin vain kävelisin huutaisin Ja nauraen mä hyppelisin syliin poliisin. Ollaan jälleen kerran et "beibi who cares" Lässytys on turhaa eikä välii ees, et mitä mikäkin nyt maksaa.

Kyllähän mä aivan liikaa oon jo kestänyt, Viime aikoina oon ollut tylsistynyt. Siks nyt täytyy irtautuu.

Näin me mennään Lujaa taas kohti jotain paljon parempaa, me mennään kovempaa vaaditaan me paljon parempaa. Ja me mennään lujempaa vauhti jotain viisi miljoonaa, nyt me mennään ihan mihin vaan, aivan sama ei voi kiinnostaa.

Niin kaukana jossain Tuo aika kun me rauhoitutaan, Ja ollaan aikuisii. Nyt hanat auki paina talla pohjaan.

Kun me mennään lujempaa kohti jotain paljon upeempaa me mennään kovempaa vaaditaan me paljon parempaa ja me mennään, tuu tuu, tuu tuu, tuu tuu, (Lissut, hahaha) tuu nyt mennään korkeelle päivä tää on tehty meille kauniille ja nuorille eikä meitä maassa nytten pidä suuret voimatkaan mennään mennään kovempaa

Laita Lissut soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.