Takas feat. Kube, Julma H

Mäkki

Heräsin jo aamul babylonit rapun ees, käkkyrät vaakumeis mut en menis takuusee nii stickii et ne haistaa mun fikat mut näköjää ne ratsas vaa naapuri nipat. kaikki aight! Wake and bake! Lähen moikkaa kotipoikii mut nään heittereit. Ne levittää must legendaa, hei kube vasaroi. Se on lähiössä kirosana, boi älä apinoi et sä haluu nähä kube rapinoit hakunilan deebo vien sun dägät etkä saa niit enää vittu takas boi fiilis on gansta ku eazy e mun mankas soi. buffaa endoo ja unelmoi gucci lakanois. ei ne pysty mua stoppaa enää joo ei ne pysty stoppaa mua enää. no ei vitus! Emmä pyyhet droppaa kehää emmä aio pyyhet droppaa kehää mä pysyn iskus!

Heei nyt mennää pari vuotta takas mielessä plääni ja vähissä mun varat ei mul ollu muutaku mun baallssit mun sanat duuni mun repus ja sneakkerit jalas. Ja sä pyysit mua jäämää hei mun on mentävä eteenpäin oon kasvanu täällä mut mä haluun nähä enemmän.

Nykyään harvemmin kylillä yhä harvemmal järki pääs oves murtojälkiä kerro äijille kävin tääl. Pidä turvalukko pääl jos liikaa jännittää ja ovi naapuri kauppaa Daavidin tähtiä. Tili pysyy pakkasel, röyhkeys ratkasee jos ei oo massii pidä maskii etten jää fakkiin ja jos ne joskus saa mut nalkkiin, tää maahanmuuttaja näyttää possuille muukalaispassii. Meno vitun vantaa 01200 ihan sama onks nyt lama! Kuka heitti leiffii kanal? Yks kuivilla toinen jääny matkoille täs on alueuutiset ja ajankohtanen kakkonen. Velkakiertees elävil on piippu huulilla joku on delannu tai rapus dunkkaa ainaki ruumiilta. Meininki on lähikuppilas pelti kii poste restante all prepaid everything.

Heei nyt mennää pari vuotta takas mielessä plääni ja vähissä mun varat ei mul ollu muutaku mun boollssit mun sanat duuni mun repus ja sneakkerit jalas. Ja sä pyysit mua jäämää hei mun on mentävä eteenpäin oon kasvanu täällä mut mä haluun nähä enemmän.

Ouluu wadap mä tulin bäkkii. frendeille däppii vihamiehille lättyy, meistä tuli isoi hipeistä tullu nipoi nipeistä tullu kiloi välil vajoan niin syvää tähä sykyyteen. en enää erota tätä päivää eilisest, passaa spliffii passaa tikkii? Just sitä mitä kaipasinki sätkäst lapsen kaltaseksi me juostiin näillä kaduilla ku maissi lapset väkivaltasii vaikka maistuu hatsi ja miten ne voi sanoo meitä laiskoiksi vittu mä haslasin niin et maha kramppasi mä oon takas täs fuck eiline uus fakin elämä mä oon uus ihminen. Mä taijan vaihtaa mun nimee henri faking fouganthine.

Mun on mentävä tänää mut mä tuun aina takas sä voit luottaa mun sanaa niin kauan ku tän kuun alla dallaan mä tuun aina takas vikat illat duunaan lippuu ja mä tuhlaan mun rahat silti tuun aina takas haluun kohti unelmii ennenku ne tuhkaksi palaa tuhkaksi palaa!

Heei nyt mennää pari vuotta takas mielessä plääni ja vähissä mun varat ei mul ollu muutaku mun boollssit mun sanat duuni mun repus ja sneakkerit jalas. Ja sä pyysit mua jäämää hei mun on mentävä eteenpäin oon kasvanu täällä mut mä haluun nähä enemmän.

Laita Mäkki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.