Mirjamin valssi

Marion Rung

Laada dii laada daa laada dii da laada daa Jasmiini tuoksuu ja lämmin on maa. Hämmennys hiipii ja pian vallan saa. Viulut jo laulaa ja torvet jo soi. Nuoruus on mennyt, mut paeta ei voi. Kämmen käy uumalle, vie valssihin.  Kuumat on posket, on häät Mirjamin.

Vuodet ne vierii ja tuulet ne käy. Miestä ei Mirjamin kuulu ei näy. Vieras tuo viestin, jää laps vain ja työ. Päivät on askarta, haaveita yöt. Työstä ja muistoistaan, voimansa saa. Mirjam ja Mirjamin luvattu maa.

Laada dii laada daa. Valssi Mirjamin lohduttaa. Laada dii laada daa. Muistot kauas kuljettaa.

Vuodet on menneet ja hetket vain jää. Huomista kauemmas Mirjam ei nää. Jasmiini tuoksuu ja lämmin on maa. Nuoruuden muistot on kuin hunajaa. Kämmen käy uumalle, häävalssi soi. Silmät kun sulkee, sen taas kuulla voi.

Laada dii, laada daa. Valssi Mirjamin lohduttaa.d Laada dii, laada daa .Muistot kauas kuljettaa. Laada dii , laada daa. Valssi mirjamin lohduttaa ... Laada dii , laada daa. ... laada dii, laada daa. Muistot kauas kuljettaa.

Laita Marion Rung soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.