Luojalle rengiksi

Marko Haavisto

Ahnedin kaikkea kaiken aikaa ja enemmän vain mitä enemän sain. Kiitolllisuutta en tuntenut lainkaan voitonkin jälkeen vain voittoa hain. Ja vanha talkkarin äijä portaita luutiessaan Muiden mua onnitellessa näin huikkasi vaan: Lähden luojalleni rengiksi, oman osuuteni teen. Kun lähtee luojallensa rengiksi, saa palkan suoraa sydämeen

Piti sussuja olla ainakin viisi taskussa hilloja , autoja kaks’ Valtaa ja loistoa niinkuin hullut etsin vain muuttuen hullummaks Ja vanha talkkarin äijä portaita luutiessaan Mulle kuin ohimennen näin huikkasi taas: Lähden luojalleni rengiksi, oman osuuteni teen. Kun lähtee luojallensa rengiksi, saa palkan suoraa sydämeen Väärässä paikassa väärään aikaan väärin mä kohtelin tunteitain Konkussi saapui oikeaan paikkaan parhaimman pestini viimein sain.

Ja vanha talkkarin äijä huhuilee haudastaan Hoi, hoi oppipoika kuulit tarkempaan: Lähden luojalleni rengiksi, oman osuuteni teen. Kun lähtee luojallensa rengiksi, palkka juoksee sydämeen.

kertosäe

saa palkan suoraa sydämeen

Laita Marko Haavisto soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.