Hei hulinaa

Matti Jurva

Oottekos kuulluna mainittavan tuosta piskutti kantteer puurosta. Hei juu ja vai niin vai piskutti kantteer puurosta. kun ryssien rötöksiä siunata muistaa Ennen joka suurusta Hei juu ja vai niin ennen joka suurusta

Lordit ne istuvat Lontoon sumussa katsovat silmät killissä Hei juu ja vai niin katsovat silmät killissä Kun panssaripaatit ne pulputtaa ja on reikä jo säkkipillissä Hei juu ja vai niin on reikä jo säkkipillissä.

Etköhän alakin jo kremlin keisari vähitellen valkeeksi valahtaa Hei juu ja vai niin vähitellen kalpeeksi kalahtaa Sirppi kun pannaan kurkkusi päälle ja vasara kun kalloosi kalahtaa. Hei juu ja vai niin ja vasara kun kalloosi kalahtaa.

Rauhanpa puolesta tehtynä on mitä ihminen voi pia lutteri Hei juu ja vai niin voi ihminen voi pia lutteri Suomi on ryssän ruumisvaunujen akselin päässä se mutteri Hei juu ja vai niin akselin päässä se mutteri.

Laita Matti Jurva soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.