Poika jota rakastan

Maustetytöt

Tiedän pojan, jota ikuisesti rakastaisin, jos sen pojan ikiomakseni joskus saisin. Sä olet minulle se poika jota rakastan, se ainut poika, jota palvon, jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan, mä yksin aamuun asti valvon.

Olen yrittänyt ajatella joskus toisin, jos vain sinua ilman tuskin elää voisin. Sä olet minulle se poika jota rakastan, se ainut poika, jota palvon, jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan, mä yksin aamuun asti valvon.

Et luota pelkkään ulkokuoreen, mä uskon vain aitoon rakkauteen. En välitä vaikka rakastuinkin liian nuoreen, sillä lopulta vain tunteet merkitsee.

Sä olet minulle se poika, jota rakastaisin, jos vain sinut ikiomakseni joskus saisin. Olet minulle se poika, jota rakastan, se ainut poika, jota palvon. Jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan, mä yksin aamuun asti valvon. Olet minulle se poika, jota rakastan, se ainut poika, jota palvon. Jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan, mä yksin aamuun asti valvon.

Laita Maustetytöt soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.