Lauttalaulu

Mesikämmenet

On sitä oltuna ryyppäämättä kolmekin vuorokautta, kun on sattunut keskelle selekää seilaamahan lautta, kun on sattunu keskelle selekää seilaamahan lautta.

No eikä se lautta niin nopeasti kulje, se hilijallensa junnii. Puolen virstan matkalla viipyy varttia vaille tunnin. Ja puolen virstan matkalla viipyy varttia vaille tunnin.

No kaikilla kaivoilla kiulu on mutta lähtehellä lippu, kaikilla likoilla pillu on mutta lapsen saaneilla vittu, no kaikilla likoilla pillu on mutta lapsen saaneilla vittu.

No sehän se on kullin kunnia, että olla oikein suuri, no helevetinmoinen heppi päässä ja karvane on sen juuri, no helevetinmoinen heppi päässä ja karvane on sen juuri.

Kun kuulet kullin tulevan, niin hellitä hameesi nauhaa ja kuuntele tarkalla korvallas, kun kulli se pillussa pauhaa, ja kuuntele tarkalla korvallas, kun kulli se pillussa pauhaa!

No ois nyt kesä nii ihana ja iltakin ois lämmin, ni saisitpa pyllyys pyyhkimistä ja pilluus aika tämmin, saisitpa pyllyys pyyhkimistä ja pilluus aika tämmin.

Laita Mesikämmenet soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.