5 Miljoonaa Muuta

Mikael Gabriel

Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla.

Hyvä Herra, anna mulle anteeks, et viilsin auki mun ranteet, mut jäin vangiks tähä maailmaa. Kuka mua jää kaipaa? Ei kukaa jääny faijaa. Tää paska tarttuu niiku sairaus. Yhen napin painallus, oot enää kaipaus. Ja yksinhän mä taakkani kannoin. Miks nään vaa luita ja pääkalloi? Oi Babylon, Musta tori, saatana, maan päällinen taivas on maahan saatava. Seinille silmät, ainii, niil on jo, ja seki on totta et jokane meist on numero. Täydellinen kontrolli mun yllä hallitsee. Ota siru kätee, systeemi sut vangitsee. Ei oo maailmalla napaa. En sano mitää järkevää ja siks oon vapaa.

Aina ku mä koitan avata mun suuta, miljoona muuta huutaa. Ei sano jaata eikä juuta, ei kanna vastuuta. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Mä nään aina nää viis miljoonaa muuta.

Haiseva huora, pätäkkää ja tuohta. Raha ei oo sun, se on vaa käymäs sun luona. Dollari markat korvasi, varo porvari, se vie sult nollatki. Tää o ku rotanloukku niille jol on taskut tyhjät. Pelkkii maksui ja valtion laskut painaa päälle, enää ei oo kämppää tai mitää mitä lapsille jättää. Mä huomasin tän ku menetin ystävän. Massit ei menny se on siihen pystyvä. Luciferin paras ase meitä vastaa, huume mitä jengi eniten haslaa. Euroi, liiroi, ruplii ja kruunui. Vieläki mietin mite rahan peräs muutuin, tipuin ku kolikko tyhjää kaivoo, köyhä ku faarao, hautaa mut Kairoo.

Aina ku mä koitan, aina ku mä koitan, aina ku mä koitan avata mun suuta, miljoona muuta huutaa. Ei sano jaata eikä juuta, ei kanna vastuuta. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Mä nään aina nää viis miljoonaa muuta.

Vaikka se on pahaa ja ootte sokeit sille, niil on kaks naamaa ja molemmilla sama ilme. Luen mun viisaudet äänee, kansan äänee, se kuulemma tai jäänee. Kestä enää, vedän viivat nenää. Nyt on parempi elää, pidempää, sullottuna pussii, ihmiset te ootte mun sanotuksii.

Aina ku mä koitan avata mun suuta, miljoona muuta huutaa. Ei sano jaata eikä juuta, ei kanna vastuuta. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Niin iso luku ettei kestä polla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Viis nolla nolla nolla nolla nolla nolla. Mä nään aina nää viis miljoonaa muuta.

Laita Mikael Gabriel soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.