Soittakaa lujempaa

Mikko Kilkkinen

Mä tähän istumaan jäin ja ympärilläin en muita nyt nää. Vain soittajat lavalta katsoo kuin miettien mitä on tää. Mä tähän istumaan jäin mun sylissäin on kirjeesi tuo. Sen revin kuin rinnasta muiston nyt kootut on palaset nuo.

Soittakaa lujempaa etten sydämein itkevän kuule. Soittakaa hiljempaa silloin rauhan se hetkeksi saa. Soittakaa lujempaa Ettei sieluni kylmäksi tuule. Soittakaa hiljempaa Mut soittakaa soittakaa.

Jo paikkaa nyt suljetaan mut silti en vaan mä lähtisi pois. Oon vallassa tuon oudon tunteen. kuin kätesi kädelläin ois. Jo paikkaa nyt suljetaan ja kuulla mä saan taas tuon sävelen. Sen josta tää rakkaus alkoi nyt päättyneen pelkään jo sen.

Soittakaa lujempaa. etten sydämein itkevän kuule. Soittakaa hiljempaa silloin rauhan se hetkeksi saa. Soittakaa lujempaa ettei sieluni kylmäksi tuule. Soittakaa hiljempaa mut soittakaa, soittakaa.

Yö vaan jää seuraksi mulle ja kuuma kaipaus tää. suo ilman se rinnastain tuskin pois häviää.

Soittakaa lujempaa etten sydämein itkevän kuule. Soittakaa hiljempaa silloin rauhan se hetkeksi saa. Soittakaa lujempaa ettei sieluni kylmäksi tuule. soittakaa hiljempaa mut soittakaa, soittakaaa

Laita Mikko Kilkkinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.