Sängyn reunalla

Mikko Pohjola

Makuuhuoneessa, kuvat kehyksissä käännettyinä pöydällä. Ikkunalaudalla, vanhat oppikirjat pitää kukkaa pystyssä. Älä huolehdi, sanot ja sä työnnät itses kiinni kylkeeni lähelle päästänkin, mutta tää on tilapäistä sä et jää mun viereeni.

Kuinka tämän saamme loppumaan, se ois helpompaa jos kiinni jäätäsiin luokses palaan aina uudestaan enkä sänkys reunalta osaa kääntyy takaisin kotiin, kotiin.

Matto sängyn reunalla, sovittelen jalkani sen kahteen painaumaan. Oon jonkun paikalla, miehen jonka tyynyllä nyt etsin unta.. Etsin unta

Kuinka tämän saamme loppumaan, se ois helpompaa jos kiinni jäätäsiin luokses palaan aina uudestaan enkä sänkys reunalta osaa kääntyy takaisin Kuinka tämän saamme loppumaan, se ois helpompaa jos kiinni jäätäsiin luokses palaan aina uudestaan enkä sänkys reunalta osaa kääntyy takaisin, takaisin kotiin, kotiin, takaisin kotiin, kotiin.

Laita Mikko Pohjola soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.