Amppari

Mikko Sarvanne Hip Company

Mulla on Samsungin kännykkä, missä on viiden megapikselin kamera ja 3G.

Mä oon kuullu, että on olemassa myös neljä- ja viis G ja periaattees voi varmaan jossain vaiheessa olla ihan miten paljon G:tä tahansa.

Mä oon nähny hyppivän hämähäkin ja sellasen miehen jonka nilkka on silleen oudosti et se näyttää siltä ku se kävelis sivuttain.

Mä oon nähny myös joskus huumeruiskun.

Kerran mä ostin Tuplan ja tota - mä söin ne molemmat ite enkä antanu kenellekkään - toista palaa.

Must tuntuu et mulla on vähä parempia ajatuksia ku kaikil muilla, mut ennen kaikkea haluan kertoa siitä, että mulla on miekka - jonka nimi on - AMPPARI

*

Loputtoman kesän maa.

Heinikko oli tiheää ja korkeaa.

Mä tunnistin kaikenlaisia erilaisia kasveja, vaikken tienny niiden nimiä, ainoastaan omakeksimiä nimiä niille: perusheinä, viiksiheinä ja patti - ja tällasia.

Hakkasin niitä matalaksi miekalla, jonka nimi oli Amppari - tai on itse asiassa edelleen, se tulee siitä, että kerran astuin maa-ampiaispesään ja sain kerralla neljä ampiaisenpistoa ja se sattui aivan todella paljon, mutta kestin sen urheasti ja olen entistä vahvempi ja suonissani virtaa ampiaisen myrkky ja miekkani on ampiaisen piikki.

*

Mä keräsin metsästä superpieniä käpyjä ja ne oli mun mielestä aivan käsittämättömän hienoja, niin etten voinut kuvitellakkaan, ettei ne kiinnostaisi sinua.

Minä halusin antaa sinulle lahjan, arvoisesi lahjan, joka ei unohdu vuosituhansien saatossa, vaan jää elämään.

*

Aluksi luulin, että nämä kävyt olisivat harvinaisia. Löysin yhden ja ajattelin että hitto että on pieni käpy - se on varmaan kävyn lapsi tai kääpiöitynyt alalaji, ehkäpä mutaatio. Kaikki on mahdollista mutaation kautta jos miettii, esimerkiksi Jurassic Parkia tai Turtleseja.

Donatello oli aina mun lemppari, koska sillä oli kakspäinen keppi, vähän kun Darth Maulin valomiekka ykkösessä - Amppari on myös kaksteränen ja olen harjotellut kaksteräisen tekniikkaa ja olen siinä jo aika hyvä, vaikka kehittymsen varaakin vielä on.

Joo, aika paljonkin.

*

Minä pelkään epätoivoisia viestejä, niin kuin prinsessa Leian avunpyyntö nelosessa, vaikka kaikki menisikin hyvin.

Yleensä saan hyvin unta jos en pelkää mitään ja vaikka pelkäisinkin, saatan silti saada unta, mutta ne unet ovat yleensä painajaisia.

Minä rakastan sinua täysin palavasti ja rakkauteni osoituksena aion antaa nämä kävyt, jotka saattavat olla mutaatiokäpyjä tai sitten käpyjen poikaksia ja annan ne kaikki sinulle koska olet sen arvoinen, vaikka jollain tavalla haluaisin myös pitää ne itse, mutta sinä olet sen arvoinen.

Olet kaunein näkemäni asia, kuin enkeli tai auringonlasku tai kynttilän valo tai kevät tai syksy.

Jos en saa sinua omakseni, en tahdo enää elää. En syö, en juo enkä nuku enää koskaan ja sanon äidille, etten voi enää asua täällä ja muutan erakoksi metsään ja lopulta minusta tulee sinertävä henkiolento ja käyskentelen metsässä ja niityillä ikuiseen yksinäisyyteen ja kärsimykseen tuomittuna.

Mutta tähän ei tarvitse vielä keskittyä, niin kuin äiti sano, pitää ajatella positiivisen kautta. Hän ei tosin tiedä, että olen rakastunut sinuun ja voi olla, että jos hän sen tietäisi hän ei välttämättä kehottaisi olemaan positiivinen vaan kenties unohtamaan turhat haaveet, sillä onhan totta, että olemme sukua ja ikäeromme on huomattava, mutta ei sillä ole mitään merkitystä, koska kuninkaalliset ovat kautta aikojen naineet lähisukulaisiaan oikeassa historiassa ja myös tv:ssä ja meillä on kuitenkin vain sama äiti - ikäerommekaan on hädin tuskin jotain kymmenen vuotta, joten se on vähemmän kuin Sauli Niinistöllä ja sen vaimolla - ja Anakinilla ja Padmella.

*

Mulla on kaveri, jonka nimi on Ukko ja se soittaa saksofonia. Se on se sama soitin mitä se tyttö soittaa Simpsoneissa.

Se on ihan kiva jätkä, me kerran räjäytettiin sammakko yhessä.

*

Siitä hetkestä, kun ensi kerran tapasimme, on seurasi aiheuttanut minussa jännitystä ja maagista kihelmöintiä ja myös pientä kauhua. Aluksi ajattelin, että tämä on ohimenevää, mutta nyt tiedän, että haluan sinut vaimokseni, enkä koskaan ketään muuta.

Jos niin haluat, voimme odottaa, että kasvan aikuiseksi, kunhan et sillä - sillä välin ole kenenkään muun kanssa ja eroat poikaystävästäsi nyt. Hän ei rakasta sinua niin kuin minä rakastan, hän ei arvosta sinua, eikä hän ansaitse sinua. Hän haisee pahalta ja juo kaljaa ja viinaa - olen nähnyt - ja myös liehittelee muita naisia. Hän on uskoton lurjus ja haastaisin hänet kaksintaisteluun, jos voisin, tai miksipä en voisi, ja ehkäpä haastankin heti huomenna jos tunnen itseni riittävän vahvaksi ja Amppari ei katkea.

Minun miekkani katkeavat aina välillä ja silloin täytyy etsiä uusi ja välillä on vaikeaa löytää hyvää materiaalia: osa kepeistä on liian kuivia ja osa taas on liian märkää. On vain tietyt yksilöt, jotka on sopivia.

Mutta haastan pian poikaystäväsi kaksintaisteluun ja lyön hänet mielelläni kuoliaaksi, mutta annan hänelle armollisen ja kunniakkaan kuoleman, vaikkakin olen varma siitä, ettei hän soisi samaa minulle, vaan paloittelisi minut pitkällä keihäällä ja heittäisi minut palasina koirille.

Mutta olen häntä kunniallisempi, kuten jo sanoinkin, ja olen valmis vapauttamaan sinut, ihana rakkaani, hänen loukustaan ja minä pidän sinusta huolen kaikkina elämäsi päivinä maailman loppuun asti.

Ja niin rakkaani, MINÄ lupaan sinulle, että pidän sinusta huolen - kaikkina elämäsi päivinä - maailman loppuun asti!

Kyllä sä tiedät, sä tiedät rakkaani, että minä - pidän sinusta huolen - kaikkina elämäsi päivinä tästä päivästä maailman viimeiseen päivään, jonka elät asti ja maailmanloppuun asti!

Laita Mikko Sarvanne Hip Company soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.