Jokainen kyynel-cover

MisaV.

Jokainen kyynel tekee vahvemmaks, siks en niit pelkää vuodattaa. Ylöspäin yks kerrallaan aina askelma. Nousen, puuskat ei pysty huojuttaa.

Koulun käytävillä kävelen Allun ja Karon tahtiin. Lyöntiuhkaukset johti vainoharhaisuutee. Leikin etten välittäny tuskin läpi näkyy, mut feikkaamista en oo koskaan käsittäny, se ei pyhimystä tee susta, Risumiehen sanoin älä hemmetti leiki Jeesusta. Huolettaa mitä huomenna taas tuotetaan se mitä täällä suolletaan voi johtaa jonku kuolemaan. Mun tarinalla, aina kaks puolta, mikään ei oo simppeliä, ainakaan luottaa. Vaik välil ollu koleaa ja kisoist saanu hopeaa. Ja laiffi on nopeaa niin paljon päässy kokemaa. Käännän negan posiks tarinoiks verrattomiks. Ähäkutti-mielentilas tehny enkat tosiks. Jokainen kyynel on ku bensiinii, jos epäilet meininkii, tervetuloo Helsinkiin.

Jokainen kyynel on ku bensiinii, siks en koskaan pysty hidastamaan. Jokainen kyynel on ku bensiinii siks tankki täyteen tirauta vaan. Koska jokainen kyynel on ku bensiinii, jokainen kyynel.

Kiviä näteis kengis, ite ne valitsin, jalkani kahlitsin, se ei ollu vaa vitsi. Ku Adidakset puristaa, ei oo oikeutta valittaa. Vastuus useimmist jutuista ja nurkissa nuristaan. Mä tiiän kuka oon, bensaa liekkeihin. Panokset kovenee, ja se saa mietteisiin. Ilmapiiri pyörii, en suostu vangiksi sen, aina joku täällä tirauttaa tankillisen. En ikinä sekota kritiikkiä kitinään, liekit kasvaa, saa kaikki liki sitä kipinää. Luontevampaa tääl on kamppaa ja teilaa, hutkii ennen ku tutkii, eikä kysyy vaan leimaa. Kaataakaa mun niskaan, ei maailmaa mullista,  levyt viel tulos, en puhu mun vaikeuksista. 11 vuotta ollu tääl, jos tarvii muistuttaa, mä kestän puristuksen, oktaanit huipussaan.

Jokainen kyynel on ku bensiinii, siks en koskaan pysty hidastamaan. Jokainen kyynel on ku bensiinii siks tankki täyteen tirauta vaan. Koska jokainen kyynel on ku bensiinii. Jokainen kyynel.

Joutunu on paljo uhraa, silti aina koitettu tehä tästä juhlaa. Ennen ku osottelet sormella pidä huoli että omat kätes on puhtaat. Joutunu on paljo uhraa, silti aina koitettu tehä tästä juhlaa. Ennen ku osottelet sormella pidä huoli että omat kätes on puhtaat.

Jokainen kyynel on ku bensiinii siks en koskaan pysty hidastamaan. Jokainen kyynel on ku bensiinii siks tankki täyteen tirauta vaan. Koska jokainen kyynel on ku bensiinii. Jokainen kyynel.

Laita MisaV. soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.