Jaamme

Nea

Pikku hiljaa, varovasti, päästän irti kädestäs Olemme yhtä, olemme monta, yhdessä enemmän Suo taikaa harmoniaa ja palo tanssia, rikotaan painovoimalakia Ilman värejä, tunnusmerkkejä löydämme yhteyden Nämä tunteet todelliset, saavat huutamaan Taivaalla lentotähti pyrähtää, kohti planeetta, jossa me kohdataan.

Ja minä olen ääneni helähdys Ja sinä olet lauluni ylitys

Jaamme ilman ja tuulen, tuntuu kuin siiville nousen Jaamme onnenavaimen, tuntuu kuin tietäisit kaiken Jaamme kokonaisuuden, tuntuu kuin oisin jättiläinen Jaamme yhteisen hetken, on varma, lopulta aurinko aina aina aina paistaa

Nyt on selvää rakkaus tuskan vaimentaa Tää voima sun ja mun yhä vahvemmaksi kasvaa Jos suuntaa katoaa, katsees luo taivaaseen, on siellä vastaus kaikkeen Tuo valo ja toivo, käsiis elämäni voin luottaa, oot eteenpäin vievä voima, uus mahdollisuus Toisinaan pelko mielen valtaa, silti joku käden ojentaa

Ja minä olen äänesi helähdys Ja sinä olet lauluni ylistys

Jaamme ilman ja tuulen, tuntuu kuin siiville nousen Jaamme onnenavaimen, tuntuu kuin tietäisit kaiken Jaamme kokonaisuuden, tuntuu kuin oisin jättiläinen Jaamme yhteisen hetken, on varma, lopulta aurinko aina aina aina paistaa.

Laita Nea soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.