Haluun Takas

Nopsajalka

Mä sanon lisää lempee on lisää elämää. Aina vaan enemmän. Ei oo aikaa jäädä mitään vaiheilemaan.

No ku mä haluun takas sen kaiken kauniin ja sen puhtaan. Mä haluun takas sen kaiken aidon ja sen oikeen. Haluun takas sen kaiken lämmön ja sen tunteen. Mä haluun takas, joo mä haluun takas sen.

Haluun takas sen kaiken kauniin ja sen puhtaa.n Mä haluun takas sen kaiken aidon ja sen oikeen. Haluun takas sen kaiken ja lämmön ja sen tunteen. Mä haluun takas, joo joo.

Mä koitan elää oikein, tehä oikein. Mä koitan liikkuu ja laulaa ja puhuu oikein. Mä koitan syödä oikein, juoda oikein, ja jos löytyy vihree linja ni mä poltan, okei. En mä haluu enää mitää epämääräsyyksii. Enkä mä haluu kuulla satuja enkä selityksii. Vaan mä haluun takas kulttuurin, pliis mitä pikimmin. Joo mä haluun takas, joo mä haluun takas sen.

Haluun takas sen kaiken kauniin ja sen puhtaan. Mä haluun takas sen kaiken aidon ja sen oikeen. Haluun takas sen kaiken ja lämmön ja sen tunteen. Mä haluun takas, joo joo.

En mä haluu enää mitää vesitettyy, Liian monta kertaa kierrätettyy, Tuhat kertaa ennen esitetty. Purkkikulttuuri, ei, vaan mä haluun kuulla jotain suoraa juurilta. Hei, okei, okei, hei.

Ihmiset menee niiku millää ei ois mitään välii. Ihmiset tekee niiku säännöist ei tarvis pitää kii. Mut ei se oo nii. Mä sanon missä oikeudenmukaisuus on onni. Ihmiset tukee toisiaan ja pistää homman toimii. Joo nyt on aika tehä oikein, oikein.

Ku mä haluun takas sen kaiken kauniin ja sen puhtaan. Mä haluun takas sen kaiken aidon ja sen oikeen. Haluun takas sen kaiken lämmön ja sen tunteen. Mä haluun takas, joo mä haluun takas sen.

Haluun takas sen kaiken kauniin ja sen puhtaan. Haluun takas sen kaiken aidon ja sen oikeen. Haluun takas sen kaiken ja lämmön ja sen tunteen. Mä haluun takas, joo mä haluun takas sen.

Ja päivä päivältä vihreempää, hei. Ja vuosi vuodelta lämpimämpää. Enemmän lempee. Mä haluun lisää elämää. (joo joo, joo joo) Ja päivä päivältä lämpimämpää. Aina enemmän. Mä haluun lisää elämää. (joo joo, joo joo) Ja päivä päivältä lempeempää.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.