Salaisuus

Nopsajalka

Hän tahtoo salaisuuden antaa mulle. Mulle vaan, ei kelleen muulle. Salaisuuden kertoo mulle. Sen sinetöi, sulkeutuu huulet. Hän tahtoo salaisuuden antaa mulle. Mulle vaan, ei kelleen muulle. Salaisuuden, wo-o-o-ou, ja sujauttaa sen suoraan suulle.

Se on salaisuus. Sitä ei voi feidaa, tiedät mitä se meinaa. Se on salaisuus. Sitä ei voi feidaa.

Jou. Syvällä loves, tuntuu niin dopelt, valot kirkkaat ja ysiviis liian nopeelt. Hei, tsiigaa vesielementtei, puut heiluu tuules, tytöt on niin rempseit. Pojat on niin kekseis ja pelit on seis, ei seurustella, eikä käydä ees treffeil. Vaihdetaan nesteit, maanantain testeis ollaan ihan nestees, mitä sit next ees? Tehään vaik sextape, ilmaseks netis, se on vähän liian epist, ja vähän liian kreisii ja vähän liian leveleil, vähän liian eeppist ja väärillä papereil. Ding dong, kellon soitost on ikuisuus. Malli venaamas vaan täydellist ajotust. Ja mä en tiiä tekis, vaan jotain muut, come on.

Se on salaisuus. Sitä ei voi feidaa, tiedät mitä se meinaa. Se on salaisuus. Sitä ei voi feidaa.

Hän tahtoo salaisuuden antaa mulle. Mulle vaan, ei kelleen muulle. Salaisuuden kertoo mulle. Sen sinetöi, sulkeutuu huulet.

Se on salaisuus. Aha, aha, aha, aha, ai miten homma etenee? Aha, aha, aha, aha, nähään seuraavil leveleil. Aha, aha, aha, aha, ai miten homma etenee? Aha, aha, aha, aha, nähään seuraavil leveleil.

Mä tulin ennen teit. Mitä mä ennen tein, nyt mä en enää tee, venaan vaan enteit. Tästäpäin länteen, mitä jos lähtee? Come on, aloin just vast lämpee, ku lempi on lempeet, nyt paketit on pehmeit, ku rakkaus on rumaa, ni rusetit on ruskeit. Ollaan räppäreit eikä rallikuskei. Jos tuote ei oo kunnossa, niin turha rupee puskee flowt. Enkä mä tarvi mitään swäggerii, ku mul on suurempi suu, ku Mick Jaggeril. Pidä siin ny salaisuut, pakko alkaa avautuu. Vuonna jolloin alas tuun, ei oo enää Elokuut. Nopsajalka menee coast to coast. Jos sä haluut puhuu mulle, puhu boss to boss. Nopsajalka menee coast to coast. Jos sä haluut puhuu mulle, puhu boss to boss.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.