Matkamies

Nopsajalka

Keikkamuusikon elämää, ei todellakaan aina mitään herkkua, eikä kaikki tuu sitä kestämäänkään. Tässä pari hyvää tarinaa tien päält. Nopsajalka ja kaverit kertoo. Jee, kuuntele tää. Come on, jou.

Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou.

Perjantain pistän vitutukset hengariin. Kiesil pihaan kurvaa DJ Svengali. Skidit koisii, älä paina summerii. Pist vaan pilari, mä oon alhaal just. Mennään Annin vanhal kuplal, tai sit faija ajo Volvolla tuplana. Hymyillään ja vilkutetaan tutkaan. Jengi venailee jo mestoilla, jou! Oon jo kiertäny kakstoist vuot tääl. Niinku vierivä kivi, pysyn tien pääl. Kuka sua muka paremmin viihdyttää? Ja ku sammaloidut, mä oon viel tääl. Nuori Nopsajalka oli pommi, hoidin hommii Jukan ja Bommi-Tommin kaa. Nyt ku oon omillani, ei muut ku vaan make money money, make money, come on!

Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou.

Keikalle starttaa aina iloiset veijarit, oli se sitten FLG, Putkarit tai Peilari. Otan paikat haltuun otteilla Reaganin. Katkarapurusketus, otsalla Raybanit. Kuskilla kaasujalka krampissa, koska ajohalukkuutta mulla ei oo. Jos ei oo hotellia, löytyy joka pitäjästä veli, joka kuuluu samaan heimoon. Jos oikein tsägä käy, voi löytyy reisimajoitus. En oo sonni, mutta mul on hyvä ajoitus. On kokemusta klubeista, saanu jo räpistä. Nähny Controlin rykivän auringon säkistä. Lähtenyt reissuun suoraan häkistä. Lähti vähän käsistä, kysykää Palelta. Mut siitä suut säpissä kuhan renkaat rullaa sinne, missä Matti ja Teppo syö pullaa.

Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou.

Siellä täällä, vailla määränpäätä. Kohti uutta läävää, mikkejä säätää. Alaikästen keikka Pielavedellä, eli Aren biisejä ei vedetä. Ja puolet pois munki biiseistä tippuu, mut välispiikeissä me huudetaan vittuu. Me ollaan selvin päin, no tuskin. Sekoillaan niin, et meidän kuski tarvii kuskin. Ja nukut siellä mihin satut sopiin. Levarit ja biitit on jääny kotiin. Ja yleisö on enemmän pelti kiinni. "Se jos on (?), se on vitun hyvä biisi." Säädän vielä DJ Massimolle kyytii. Jenni Vartiainen oottaa vaik se kauniisti pyysi. Ei oo kaikki hyvin ku teet räppiä. Säädön määrään hajoat hyvin äkkiä.

We're on the worl tour with Stepa my man. Mestoilla mikit kädessä vedän täyteen pään. Jos kuskiks jään, ajotyyli on semmonen, et pelkääjän paikka on nimensä veronen. Hetkonen, onks tää oikee juna varmasti? VR:n aikataulut luotettavia ku narkkari. Jumissa junissa, tuskissa bussissa. Aina myöhässä, mut tuskinpa se on niin justiinsa. Keikat aiheuttaa selkäkivun. Tarvin roudarin kantamaan mun muistitikun. Junalipun revin vitsiksi, ei menny ihan putkeen. Koitan teipata sen kokoon, et se kelpais verotukseen. Hommat homees, ei tuu keikkoja tyrkylle. Promoominen kaatu ku kompastuin uutiskynnykseen. En nynnyile ja siks tunaroin. No räppäreillä roi-roi-roi, ja musa soi.

Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou. Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou. Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou. Viettää sivuun valtatielt, vieres pienes istun ees. Paljonks viel on matkaa? Wo-o-o-ou. Matkamies, matkamies, pyörät eteenpäin mun vie. Liikentees taas ollaan. Wo-o-o-ou.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.