Stereot

Nopsajalka

Check it out, se on Juno ja Nopsajalka. Green Buddha, Monsp, Keijo Kiiskinen. Sä voit hivellä seteleit, tää on keskisuuri hitti kaikille tanssijoille kesäks.

Sterot, stereot.

Stereot pannaan soimaan. Stereot, come on beibi, come on, come on nyt. Stereot on mun rakkaat. Stereot.

Mun mankas soi reggae ja ska. Ei yhest musast saa irti sitä mikä lieventää, kun makaa tuskissaan. Mut tuskin saan ikinä liikaa gangstaräpistä, mut perusräppipää ei tajuu eri musatyylei. Niit on tarpeeks jokaisen makuun, ja siks levynkeräilijät saa niit hyvin hyllyyn jemmattuu. Mä opin sen, ettei tää oo niin rankkaa. Funkiest tai Jerone, niist on vaikee valkkaa. Ku punast lankaa, mä etin, mä etin. Studioiden kohal feidaan tietty musaetiketit. Mari-Johanna, volat on kyl kohalla. Rauhaa ylistetään tanssies eikä perseet olalla. Hyvä olo olla musaterapiakilari. Israel (?) tai Bobi, sit mä tilaan niit. Kiva niin, rap ja reggae musta finaaliin. Vitut armeijasta, mä meen mankka olal sivariin.

Stereot pannaan soimaan. Stereot, come on beibi, come on, come on nyt. Stereot on mun rakkaat. Stereot. Come on, ee.

Jos tää maailma ois mun, ni siel sois rabadab, ska, reggae, soul, disko ja räppi ja funk. Kadun kulmassa patterimankka olal. Hyvä olo takoo hautaa ja nostan volaa, joo. Tanssin konkarin parketilla. Rullaan matot ku tarvin tilaa. Slibidap, vaimo rakas, mä oon tullu takas, ja meil on massii fikas ja pala tulta takas. Ei, ei mitään vikaa sun stereois. Hotikoist(?) tapaa noi sinkoo kipunoit. Voimasoitossa (?)-kitaroit, Juno-rootsii ja Nopsaman coolisti. Siis todellaki, se on roots, reggae, rabi. Jos oot räppirakki, niin mä oon raggamuffin. Svengali on ku Rocky vastaan (?). Painaa recii ja playt soimaan (?).

Stereot pannaan soimaan. Stereot, come on beibi, come on, come on nyt. Stereot on mun rakkaat. Stereot. Kyllä. Come on, come on nyt.

Stereot, stereois, stereois, sterois, pannaan soimaan. Stereot, jee, jee, come on beibi, Stereot, stereois, stereois, sterois, on mun rakkaat. Stereot. Ottakaa iisii. Come on, come on nyt.

Stereoit. Pistä se soimaan. Juno-rootsii ja Nopsaman coolisti. Jee, todellaki, anna sen soida vaan. Soita pitkään ja kovaa vaan. Laita se soimaan tosi kovaa. Laita se soimaan. Soita sitä tosi lujaa joka paikassa, soita tätä kaikille sun ystäville.

Stereot.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.