Teet Mitä Teet

Nopsajalka

Jee, se on Juno ja Nopsajalka Äänitehtaal, kuka muukaan. Ku kaikki muut räppärit on patalaiskoja primadonnia vaan. Niin, eikä tullu paikalle vaikka lupasivat. Ei millään pahalla. Siis (?) ei paljon huvita. Teen mitä teen ja loput luet huulilta. Pihtaat ja jumitat, pidät lukossa sun luovuutta. Nyt pannaas jalkaa eteen ku et tiedä mitä on huomenna ees. Siis:

Teet mitä teet, et mitä et tee. Jumittaes meeksä taakse vai eteen. Aika päättää teeksä vai eks tee? Enten tenten teelika menten, ny. Teet mitä teet, et mitä et tee. Aika lähtee meneen minkä eteen. Meet minne meet, et minne et mee. Pohjoiseen, etelään, itään ja länteen, ny.

Mä teen sitä, mä teen tätä. Mä esitän ja viihdytän ja tietty välil otan lungii. Do what you wanna do, Superjanne. Älä pyi, vaan laita liikkuun neidin lanne. GBR tekee niin paljon tuotoksii. Räppibiiseist etukäteisluonnoksii. Joten hei, hyppää virran megeen. Kato, elämä voi olla yhtä letkeet ku reggae.

Ku näät mut keikalla, tiedät, että feikkaan. Se on faijan firma ja fanit fledan leikkaa. Vaik oisit Kuningassoundis ekaa kertaa. Jengi vielki vaan nurtsilla hengaamas. Sponssaa artistii, onks jotain laittaa? Otat ostosta, levyy ja paitaa. Loput lataat netist, onks sil aitaa? Loppujen aluks tää on kaikki vaan ilmasta.

Teet mitä teet, et mitä et tee, ja ettet tartu kiinni, tartu hetkeen. Se on vaan susta kiinni, ota onkees. Sonnantonkijoit onkimas onnee. Teet mitä teet, et mitä et tee. Vedä extempore livesettei. Välis friistailisti, minkä et tee. Surffaa nettiin, vedä välist reggaet.

Mä haluun rakastaa mun rumpuu ja sun kaa. Älä puukota selkään, tuu bunkkaan. Se on vaan se reggaefunkki, joka funkkaa. Vien sen ihmisille enkä runkkaa.

Mä teen teet, muutan asenteet. Hei beibi, bless, jo sinne makkariin meet. Otat vakkariasennon ni meno rento. On luvattu ja mielletty, koton kuvaus on kielletty, ja kaikki muu mikä on kyseenalast. Mä haluun antaa kielihyvää. Ja tiedän, et sä tiedät, se on beibi parast, eikä mikään pysy salas, sä oot alan paras.

Teet mitä teet, et mitä et tee, ku käsist ennustamas heti reittei. Välil eksyksissä niinku E.T.. Etusormella etenen tunteel. Teet mitä teet, et mitä et tee. Ellet tiedä mitä teet, vedä henkee. Teet mitä teet, syöt mitä syöt, juot mitä juot, meet minne meet, sitä oot mitä teen.

Taas ääni käheenä, silti päheenä. Mami, viestin avaruuteen lähetän. Ei oo kii siit, mut avaimet naisten sydämiin todellakin messis. Etelä (?), ei liukene studiorusketus. Levyn ulos oon puskenu, joten nyt teen mitä huvittaa, eli hengaan ja otan iisimmin vaan. Hei luotan omaan esimerkkiin, no esimerkiksi ku meen fiiliksiin, vapautan mielen ja alan sekoillen tanssii. Eikä meikä enää pysty pygii. Haluun levyjä niin paljon ku keikan jälkeen hihasta nykii. Nää biisit elämääs kuvittaa. Me teflaillaan vaan ja muista tehä just mitä huvittaa.

Teet mitä teet, et mitä et tee. Jumittaes meeksä taakse vai eteen. Aika päättää teeksä vai eks tee? Enten tenten teelika menten, ny. Teet mitä teet, et mitä et tee. Aika lähtee meneen minkä eteen. Meet minne meet, et minne et mee. Pohjoiseen, etelään, itään ja länteen, ny.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.