Orja

OG Ulla-Maija

Lähtee koht henki, kuolema korjaa, huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin kuka tääl ohjaa, sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa.

Lähtee koht henki, kuolema korjaa, huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin, kuka tääl ohjaa, sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa.

Jäbä koodas ois priimaa kamaa, on muuten ihan varmaa. Monta vuotta säki oot ollu piireis ja silti aina samaa paskaa. Keskity poika keskity sä vetelet viimesii. Seuraan sun touhuus ja samalla menetän uskoni ihmisii, ku vedetään ni vedetään kunnolla. Oon nokittanu niin paljon viivoja, et ku sen määrän sais jaettuu, sillä siirtäis maailman nälänhätää viikoilla. Nää vitun pirihuorat tulee avaa oven housut nilkoissa, huomioo on saatava. Vanhempas on varmaa simpukoita ku oot tollanen limanen vittusaatana. Nää jäbät ei ollu paikalla ku huumorintajuu jaettiin, mut autistmijonossa kävi santaamassa kahesti. Jos haluut ottaa erän, ni parempi ottaa koko sukus mukaa. Tai hakkaan sut nii vitun paskaks, ettei sua tunnista suvussas kukaa.

Lähtee koht henki, kuolema korjaa huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin kuka tääl ohjaa sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa.

Lähtee koht henki, kuolema korjaa huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin kuka tääl ohjaa sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa.

Tyypit rännii tai ryynikännit nää tyypit pännii, mun tyyli lämmin ku laitan syyniin ämmii jotka leikkei pyysi jännii. Tilkka punaviinii ja ne käy mun munaan kiinni, On ku öljytahroi eli yhtä vaikee saada irti. Savutan ku veturi, satutan ku lekuri aiheutan pelkkää kipua, tuun sun tussulles eli spekuloin päin vittua. En douppailee kannusta jos ei oo hillintä hallussa oot käyny elämänkoulun ku et pärjää missään muussa. Haha reppana, biiffi ei jää pelkkään aivotärähdykseen, jos mä kuolen johkii ni kuolen vitun närästyksee. Paskasatsis ei kiinnosta, ketää ei sitä ei muakaa. Sun pussis on niin paljon kreatiinii et kantsii mennä ennemmin salille ku kuosaa

Lähtee koht henki, kuolema korjaa huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin kuka tääl ohjaa sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa

Lähtee koht henki, kuolema korjaa huumeet on renki ja sä oot orja. Mä tiedän senkin kuka tääl ohjaa sä vedät lenkin pitkin radan pohjaa

O G U M vanha kunnon ratatuomari. Kunnon piribileet ja painat pää märkänä niinku oisit uimari. Neliveto päälle ja kontaten sotiin, toimin täällä järeimpänä tykkinä. Neliveto päälle ja kontaten kotiin, kuulen oman sydämeni sykkivän. Viihdearvo tasan nolla, oot pelkkä vässykkä, siellä se taas lässyttää, et missäs tääl on vässyjä. Ku tää vitun sirkus tulee sun kaupunkiis, alkaa kemikaalit haisee, oon kylässä sun naapuris?

Laita OG Ulla-Maija soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.