Kaikki kasvot rakkauden

Paula Koivuniemi

Sun voi olla kasvot joita en saa mielestäni kaikkien kun kasvoilla nuo piirtees nään mä jokaisen Sun voi olla katse torjuvin tai kutsu luokses vaativin kun piirteitäs sun katselen, nään kaikki kasvot rakkauden.

Sun voi olla silmät joissa nään, tie nautintoon tai häpeään ne tuhoon vie mut tai ne johtaa hurmioon. Sun voi olla piirteet enkelin, ne avaa taivaan portitkin tai ajaa läpi helvetin mut turmioon.

Kuin sä hymyilet niin kaikki hymyilee vuoks hymys aurinkokin säteilee, ja kylmyys väistyä sen tieltä saa. Kun sä itket kaikki toivo katoaa, yön tummiin pilviin päivä nukahtaa ja kaikki muistuttaa taas kuolemaa.

Sun voi olla valta herättää jo kerran kuollut elämään ja onneton saa jälleen onnen entisen. Mun on tehtäväni suojella sun askeleitas huolella. Kun askelias seuraten, nään kaikki kasvot rakkauden, sun on kaikki kasvot rakkauden.

Laita Paula Koivuniemi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.