Sinua kosken

Paula Koivuniemi

On yö on yö ja kuu on kuin maalattu mustaan. Yö on on yö sen suoda tuoda lohdutustaan, et voi et saa sä murheita yön yli kantaa. Suo mun mun suothan sulle apua antaa, en yksin vaikeuksiin sua jätä milloinkaan jakaa huolet jos saan. On aamu helpompi kestää, et apuani saa estää.

Sinua kosken niinkuin aurinko lunta silitän päätä niinkuin hanki ja tuulet. Kuuletko äänetyön ne lupaavat unta. Anna suudelman jo sulkea huulet. Sinua kosken on sun ihosi lämmin, lempeämmin en koskaan vois rakastaa.

Oon sun oot mun ja kuvia kuun säde piirtää, suo yön yön suothan surut huomiseen siirtää. On väliaikaista kaikki paitsi tunne tää, ei sen tärkeämpää. Se hyvin mieleesi paina oon luonas nyt ja oon aina.

Sinua kosken niinkuin aurinko lunta silitän päätä niinkuin hanki ja tuulet. Kuuletko äänet yön ne lupaavat unta. Anna suudelman jo sulkea huulet. Sinua kosken on sun ihosi lämmin lempeämmin, en koskaan vois rakastaa. haaaa

välisoitto

Sinua kosken niinkuin aurinko lunta silitän päätä niinkuin hanki ja tuulet. Kuuletko äänet yön ne lupaavat unta. Anna suudelman jo sulkea huulet. Sinua kosken niinkuin aurinko lunta silitän päätä niinkuin hanki ja tuulet. Kuuletko äänet yön ne lupaavat unta. Anna suudelman jo sulkea huulet

Laita Paula Koivuniemi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.