Tää on Laviasta

Pertti Rantala (säv. & san. Tuomo Aro)

Kielikorvat sanovat on Lavialla siellä. Laviassa sanotaan, ei kultturellit tiedä. Museoki täällä on ja saunassakin vihta. Kulttuuria muutakin, kuin loukut sekä klihta.

On luonnon kaunista seutua tää, jos tänne tuut voit viivähtää. Tää on Laviasta eikä ahtaasta. Koko Suomen maassa se tunnetaan. Tää on Laviasta eikä ahtaasta, kun Lavian murteella lauletaan.

Toripäivät pidetään ja joka perjantaina, saat paikallissanomat taas keskiviikkoin aina. Allakassa Lavialla on jo viikko oma. Tule tänne koska vaan ja vietä vaikka loma.

On luonnon kaunista seutua tää, tuu tänne vaan ja tänne jää. Tää on Laviasta eikä ahtaasta. Koko Suomen maassa se tunnetaan. Tää on Laviasta eikä ahtaasta, kun Lavian murteella lauletaan.

Järviä on monta, niitä on viisikymmentäkaksi. Karhijärvi niistä on jo käynyt tutummaksi. Huuhkajalla tanssitaan ja näkyy velhon vuori. Tahosissa tanssimassa vanhat sekä nuoret.

On luonnon kaunista seutua tää, kas luonnon kauneus viihdyttää. Tää on Laviasta eikä ahtaasta. Koko Suomen maassa se tunnetaan. Tää on Laviasta eikä ahtaasta, kun Lavian murteella lauletaan.

Ydinjätevarastoille löytyisikö paikka. Katosjärven maisemille sinne jospa vaikka. Saasteita ja jätteitä ei tahdo lavialaiset. Yhtä mieltä siitä oomme monet kansalaiset.

Vielä puhdasta on Laviaa, ei saasteita, ei tuoda saa. Tää on Laviasta eikä ahtaasta. Koko Suomen maassa se tunnetaan. Tää on Laviasta eikä ahtaasta, kun Lavian murteella lauletaan.

Tää on Laviasta eikä ahtaasta. Koko Suomen maassa se tunnetaan. Tää on Laviasta eikä ahtaasta, kun Lavian murteella lauletaan.

Laita Pertti Rantala (säv. & san. Tuomo Aro) soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.