Kotiin kuljetaan

Petri Laaksonen

Jo matka tehty on/ ja valo kajastaa/ ja näkyy takaa pilvien/ se ihmeellinen maa. /Jo murhe häviää/ ja kipu taakse jää,/ se mitä kauan aavistelin/ on totta vihdoinkin./ Pian kasvoja rakkaita katsella saan, / kyynelten yötä ei muistetakaan. /Rakkaus kantaa, / rakkaus on. / Rauha on loppumaton.

Nyt kotiin kuljetaan/ jään syliin suurenpaan/ jo kaipaus on täyttynyt, / on taivas tässä nyt./ Se mikä kesken jää/ nyt kantaa hedelmää, / niin täydellistä kaikki on. / Soi laulu sovinnon. / Rakkaus kantaa,/ rakkaus on. / Rauha on loppumaton.

Jään syliin lempeään,/ saan avun ikävään./ Ei kipua, ei kuolemaa, hän iloon kuljettaa./ Hän, Jeesus, itse on/ tuo valo loputon./ Hän koko tieni ymmärtää, / hän vierelleni jää./ Pian kasvoja rakkaita katsella saan, /kyynelten yötä ei muistetakaan. / Rakkaus kantaa,/ rakkaus on./ Rauha on loppumaton.

Nyt kotiin kuljetaan,/ jään syliin suurenpaan. / Jo kaipaus on täyttynyt,/ on taivas tässä nyt. / Se mikä kesken jää, / nyt kantaa hedelmää, /niin täydellistä kaikki on./ Soi laulu sovinnon. / Rakkaus kantaa, / rakkaus on. / Rauha on loppumaton./ Rakkaus kantaa,/ rakkaus on. / Rauha on loppumaton...

Laita Petri Laaksonen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.