HUOPATOSSUT

PIIA MYYRY

HUOPATOSSUT KÄMPÄS HYPPII, MYT NE HAKEE MAITOKUPPII. SIITÄ OLO SUURI SYNTYY, KUN SELLAINEN KAAPISTÄ TÄNÄÄN LÖYTYY. HUOPATOSSUT ON MERINOVILLAA, SE ON KALLISTA JA OMISTAJA VAAN CHILLAA. HUOPATOSSUJEN ELÄMÄ ON SUPPEE, NE VAAN HAKEE PYYKKEJÄ JA KAHVIKUPPEI.

HUOPATOSSUT ON ITALIASTA, NIILÄ VOILLA ON MONTA LASTA. SE ON SE FERRERAN PERHE, JOILLA VILLA EI OLLUT ERHE. HOUPATOSSUT ON KUNKKUJEN JUTTU, NIITÄ HALUAA JOKAINEN TUTTU. JOUPATOSSUT ON MAAILMALLA MUOTII, MIITÄ EUROOPAN LAIVOILLA TUOTIIN.

HUOPATOSSUJEN ELÄMÄ ON LATTIAA, JOSTÄ PÄÄSIS JOSKUN KAHVILAAN. NIITÄ TALOSSA ON PALJON MEILLÄ, VAIKKA KÄVELIS NIILLÄ KESÄTEILLÄ. HUOPATOSSU ON LÄMPIMÄT JA HYVÄT, NIILLÄ LEPÄÄ JALAT JA LÖYTYY KAHVIN JYVÄT.

HUOPATOSSUJA HUOPIKKAIKSI KUTSUTAAN, NE ON MUOTIA JA STYLEÄ UUSITAAN. HUOPIKKAAT ON JOKA JANNUN JUTTU, NIITÄ KÄYTTÄÄ JOKA TUTTU. HUOPIKKAAN LUO LAPIN TAIKAA,O NIITÄ RETKILLÄ KÄYTTÄNYT JO MUMMOVAINAA.

SIIN ON SULLE SILKKIUIKKU, MÄ MEEN HAKEEN NOIL TOSSUIL ULKOO PARI HYVÄÄ MUIKKUU. HUOPATOSSUJA KÄYTTÄÄ MYÖS TERÄSVAARI, NYKYÄÄN SILLÄ ON PÄÄLLÄ UUSI SHAALI. SE ON TEHNYT HYVÄT KAUPAT, EI OO ENÄÄ TOSSUJA VAAN UUDEN NAISTEN RAAMIT.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.