Tampere

Pirkka-Pekka Petelius, Heikki ja Kaija yhtyeineen

Tampere, Pirkkala, Tohloppi, Pispala, Työväen teatteri, Kalkku ja mulkku. Hämeenkatu, Hervanta, Koovee ja Ilves, Ikuri ja Amuri ja Pyynikki nääs.

Nääs nääs Näsinneula, Tillikka, Takahuhti, Tappara, sori musta makkara nääs nääs. Lätkähalli, Viinikka, Aamulehti, Moreeni ja Hartviikki nääs.

Normaali peppu ja tierotusoppi, Sinisalon Veikko ja Alatalon kloppi. Nummisen Kallu ja lämäri ja Maria, Paavolan Pekka ja Tampella nääs.

Nääs nääs Näsijärvi, Hakametsä, Salmelaisen Eino ja Tampereen jalkine. Nääs nääs nättejä naisia paljon enemmän kun miehiä nääs.

Kaukajärvisoutu, Pyrintö ja Ratina, puuvillatehdas, puniikit ja kapina. Salosen Sylvi ja Leskisen Jussi ne aamuyöstä asemalla hernesoppaa nääs. Nääs nääs polliisiopisto ja Pekka ja Ransu ja pikkunen kakkonen nääs nääs. Särkänniemi, Viinikka, Helsinki kaikkia vituttaa. Nääs nääs polliisiopisto ja Pekka ja Ransu ja pikkunen kakkonen nääs nääs. Särkänniemi, Viinikka, Helsinki kaikkia vituttaa

- Kyl mää kerranki oon Heikki sun kanssas nii samaa mieltä oma pikku homoni. - Voi Kaija kun sää aina jaksat musta huolta kantaa nääs. - No miksen nääs jaksais voi nääs nääs. - Lähretään nääsiin. - Yhres mennään nyt. - Nääs. - Nääs.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.