Ihme Ja Kumma

Pyhimys

Pyhimysteeri? Mitä? The Pink Album

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Mä oon pieni ihminen tässä suures maailmassa, ja nähny monta kertaa miten huumeet sairaaks saa. Ja liian monta tapaust miten alkoholi vähennetään määrää jonottamas Alkon ovil. Se on luonnollinen poistuma tilastojen valos, ja lähiöissä suunnistetaan virastojen kajos. Eli valtio pitää huolen ettei kandee tehä työtä, ja taaskaan ei opiskelijoiden tarvi syödä. Mut eihän se oo ihme eikä kumma, et elämäs hinta on maksamies verojen summa. Hölmöil valinnoil voi elämän alus pilaa, jos se johtaa siihen, et ollaan kärjes itsemurhatilastois. Turha kaunistella, sit sattuu joka puolel rikkaille ja köyhille, vaikkei samat ookaan huolet. Ja ku paska menee alas, nii kärsii eniten ne joille tavara on jumala helvetin on luonu itelleen.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Siileil on piikit, mut nyt on muillaki. Kullan arvoset aineet haetaan tuillaki. Tunteet on puillaki, mut tunteeton systeemi kyykyttää mun systerit ja broidit tien päällysteisiin. Loskaa ja sepellii, ne ei nosta metelii, vaik ylikävelevät pyyhkii perseensäki seteliin. Ja erot pysyy jos ei kukaan niitä oikaise. Elät lokkina elämäs Lenni Lokinpoikanen. Yleinen tietämys on tietynlaisis rajois vaan. Lakon tarkotus on vaan, et alko sulkee ajois taas. Ja vaikkei meiän rivit hajoo, niin mä hajoon siihen, et täl hetkel meiän riveis vaan hajoillaan. Mä luulin etten ihmettelis enää ku kasvan isoks, mutta on vaan huolta huolen perään. Ei ees kummastuta mummu ku se ei haluu enää elää, vaikkei sitä vaivaa taudit, vaan tää elämä itessään.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.