Kaunotar Ja Sirviö

Pyhimys

Ei ole sillä, miltä meikäläinen näyttää juuri minkään kanssa tekemistä. Hei, tyhmä tyttö, pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä.

Hei-hei-heiloja hyysään, mitä nyt mirkkuja Mazdalla kyysään. Lauantaina maltilla kantikses ryyppään. Mä kestän yksin tän syyssään. Oon ku Perttu, ei PP vaan BB-, plasma-tv, tukka jeejee. Mä tunnen laatuviinin kierrekorkista, ja ku haen sut treffeille, tunnet mut auton torvista. Mut sul on kainalossa puhuva Pitbull. Mä salaa krapulassa pidättelen itkuu. Ei noilla hormoneilla tarvii tunteita, ku muskelit ruokkii suuta, suu suutelee muskeleita. Mut tälläst tää on, suhteiden sudoku. Ei mikään suht. doku sun tasolle ulotu. Ideaalipuoliso on se, minkä sä haluut. Optimaalipuoliso paras, minkä voit saada kumottuu.

Ei ole sillä, miltä meikäläinen näyttää juuri minkään kanssa tekemistä. Hei, tyhmä tyttö, pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä.

Nainen on ku auto, moniki ois passeli, jos vaan olis sellaseen varaa. Mut jotenki tuntuu, ku järjestään jokainen niistä venais Hollywood-staraa. Ei oo taviksella toivosta häivää, ku Cosmo kieltää niitä soittamasta kolmeen päivään. Kämppikset toisilleen miehiä noituu. Kuukaudenkierto samal synkronisoituu. Ne vääntää himas leivänpaahtimen täysille ja pukee palomiehille pyjaman näytille. Entäs se reppana? Pöydänpäässä seurana vaan keppana. Kertooks kukaan mitä ikin käy sille? Miten voi yhteyttä pitää, ku toinen suuntautuu ulos ja toinen kääntyy sisään? Teil on outo tapa meitä arvottaa, ku ideaali ja optimaali niin harvoin kohtaa, mut:

Ei ole sillä, miltä meikäläinen näyttää juuri minkään kanssa tekemistä. Hei, tyhmä tyttö, pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä. Miten Moilanen missin sai? Kuinka käsipuoli kainaloon Kaijan? Mutsi nai faijan, Antero Raijan. Ilmotuksen nettiin laitan.

Ei ole sillä, miltä meikäläinen näyttää juuri minkään kanssa tekemistä. Hei, tyhmä tyttö, pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä. Hei, tyhmä tyttö, pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä. Mut ei meikäläinen tajuu yhtään mitään naissukupuolen vieteistä.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.