Paranoid#12

Pyhimys

Kaikki lähtee oikeest asenteest. Aseen ees on ihan turha lähtee masentelee. Siin viel viiminen vitsi, esimerkiksi: Mikä on liian laiska varastelee?

Ota uhkiksel ukin vanha tramadoli, sun MP3-soittimella mun traumoja oli. Tää sulle mitä Harri Ollille alkomaholi, jos tippa ei tiputa, ni mis niit sankoja oli? Elämälle yks hysteerinen hekotus, nuoren itsemurha o ihan ymmärrettävä teko must. Ei kukaan kestä tätä psyykkaavaa sekotust, unohda ne tunteet. Se on Henrilt hyvä ehotus.

Päivät ei toisistaan eroo, paitsi yks, se ku vanhemmat eroo. Tai toinen ku veli meni kätkyt, nyt vast tajuun ei oo mun syytä ne mätkyt. Sain sätkyt, vie pois se kirves. Nää et hakkaa ketää, kuten Tamperee Ilves. Sinä päivänä aloin uskoo joulupukkii, ku se kaatu omiin sukkii niin kännis ja pilvessä.

Elämä on kaunista, ku pääsee siitä taudista, elämisestä ku sitä ei vittu kestä, eeei. Elämä on kaunista, ku pääsee siitä taudista, elämisestä ku sitä ei kukaan kestä, ei kestä.

Ihmettelin miks mä käyn viel potal ekal, mut ku serkku on Johnny McMetal, local retard. Ja lempileffa Total Recall. Nii kyl sä tajuut, mun muumit tuli laaksoon vast tokal rekal. Ja nyt meikä on sun rappukäytävässä alaston, mut Timpe opetti et rakkaus on rajaton. Mun uniikki rannekello aito, mut ajaton, toiset ysikyt luvulta vielki samas lamas on.

Joillan on kivaa, toisil sen korviketta, pää meni sorvipenkii, ku mainitsin korviksesta. Sauna selkäsauna, lenkki juoksu lenkki, joka kesti vitun kauan , ku isä lähti autol ensin. Se on sitä rankempaa lempee, helppo heikkoo retuuttaa ku ei se karkuun kerkee. Astmapiippu järveen, uhkaat mun henkee, mut mäpä vien sen ite kuten Robert Enke.

Elämä on kaunista, ku pääsee siitä taudista, elämisestä ku sitä ei vittu kestä, eeei. Elämä on kaunista, ku pääsee siitä taudista, elämisestä ku sitä ei kukaan kestä, ei kestä.

Kaikki lähtee oikeest asenteest, vaik kaikki on perseest aina voi nauraa. Huumorintaju yhtä kiero ku tää maailma, otan irti mitä saan, ei kestä kauaa. Kaikki lähtee oikeest asenteest, vaik kaikki on perseest aina voi nauraa. Huumorintaju yhtä kiero ku tää maailma, otan irti mitä saan, ei kestä kauaa.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.