Tyhjä Arpa

Pyhimys

Tietsä mitä tarkottaa tyhjä arpa? Jos vaik teet duunii ilman palkkaa se on tyhjä arpa, Mut jos et veikkaa et voi voittaa, tyhjä arpa. Voin sanoo et mun elämä on tyhjä arpa. Vaik tekisin mitä tää on tyhjä arpa. Vaik en tekis yhtään mitään tää on tyhjä arpa. Se on kai kohtaloo, tyhjä arpa. Voin sanoo et mun elämä on tyhjä arpa. Paljo sä oot tuhlannu, mä oon tuhlannu kaiken, Mä oon pelannu kaiken, eka kelannu kaiken tuhat kertaa, Mut en oo kertaakaan voittanu mitään. Vaik en ees kerjää paljo mitään, Vaan vähän tasapainoo ja taitoo ylläpitää sitä. Pienii asioita, että voin rakastaa niitä. Ihan vähän voimii ees elään päivän loppuu, Sisältö niihin hetkiin ku ei oo niin hoppu. Mut mä oon liian läski laihtuun, liian laiha elään. Liian iso lähteen karkuun, liian pieni lähtee perään. Liian viisas köyhtyyn, liian tyhmä rahaa kerään. Liian nuori nukkuun, liian vanha enää herään.

Olin kai lintsaamat koulust kertaakaa ihan suotta, Ku nyt lintsaan putkeen kakskyt vuotta! Ja tuottelen mun tuotetta ilman kunnon tuottajaa, Ilman yhtään mielipidettä, johon vois luottaa. Mä oon väliputoaja, edustan vaan mun sotuu, Mä oon sitä pahamaineista Kauk-Aasian rotuu. Mä oon sitä sukupolvee, jolla on aina sormi suus, Mä oon niitä, joille soi vaan blues!

Mä jos joku tiedän mitä on tyhjä arpa. Mä teen duunii ilman palkkaa, se on tyhjä arpa. Uzi ilman lipasta on tyhjä arpa. Voin sanoo et mun elämä on tyhjä arpa. Vaik tekisin mitä tää on tyhjä arpa. Vaik en tekis yhtään mitään tää on tyhjä arpa. Se on kai kohtaloo, tyhjä arpa. Voin sanoo et mun elämä on tyhjä arpa. Mä oon ku vihaava rakkaus, rakastava viha. Kaunis, viisas ja hyvä Kirsi Piha. Keveys raskas, turhuus arvokas, Kasvissyöjä, joka syö lihaa. Höyhen lyijyinen ja savu kirkas. Kylmä tuli, sairas terveys. Raaka viina, joka ei maistu pahalt, Maailma joka ei pyöri rahal. En kuulu joukkoon, liikaa vastakohtii. Niin vähän vastauksii, vaik niin kovasti pohtii, Vaik kysyy joka suuntaan, ei kukaan vastaa kohti, Ku on vaa yks vapahtaja about sataa lasta kohti. Kellään ei oo karttaa, mul ei oo ees kompassii. Moni tarjoo eväit matkaan, mut ei mul oo niille kassii, Vaan tyhjä arpa kädes mihin pääsee ilman passii. Vissii, siksi, en osaa arvosta massii. Mieluummin elän teel, ku kadun eläkkeel. Siks sukellan elämään ku kala peräevä eel. Epäreiluint on se, et ei se nii elämäs mee. Turha kai ees yrittää, mitä mä enää täs teen.

Nyt sä tiedät mitä tarkottaa tyhjä arpa. Kaikki tää duuni ilman palkkaa on tyhjä arpa. Mä koitan olla kaikkee yhtäaikaa, Ja mul ei jää käteen muut ku tyhjä arpa. Vaik tekisin mitä tää on tyhjä arpa. Vaik en tekis yhtään mitään tää on tyhjä arpa. Se on kai kohtaloo, tyhjä arpa. Voin sanoo et mun elämä on tyhjä arpa. Tyhjä arpa (8x)

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.