Vitun Huora

Pyhimys

...mysteeri? (mitä?) The Pink Album. Pyhimys, Vastis, Aste, vuoroin vierais, jee, C'mon.

Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa sua, mut ne ei nää miten valloitat sun täydellisel kuorel mielen nuoren, ja vaan voitat pojan ku pojan sun helmoihin, mut sä et soita ikinä takas, vaan me juostaan sun peräs. Sä annat perää, mut et näyttäydy ikinä ittenäs. Vaik kuinka monta kaverisuhdetta oot tuhonnu, Mut kukaan ei oo sua ominu vaik on uhonnu. Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Ja tavallaan mä vihaan sua, mutten muista siin eroo et en oo koskaan tehny elettäkää päästäkseni eroon susta. Päinvastoin, tunnen et oon nero jos saan sua enemmän, mut on turha laskee erotusta. Hyvistä ja huonoista puolista. Sä oot huora nii likanen, et jengi putoo tuoliltaan hajust.

Etsä vittu ämmä nää, mies on taas aivan paskana. Paskalla palkalla painaa raksalla. Ai mikä saa sen jaksamaan? Se, et sä kuiskaat sen korvaan ne kaks sanaa. Joutuu myöntää, oot vitun paha akka. Sun on mentävä ennen ku ehitte tavatakkaa. Et välitä muista vittuukaan. Nautit kun saat miehen alas kalliolta tippumaan. Oon nähny mihin sä pystyt. Mulla ei oo sulle muutaku muutama kysymys. Ekaks, miks sä muutit nimeäs? Miks sä yllytät jengii hyökkää kimppuuni pimeäs? Kuole huora, tuo mun elämääni valoo. Miten oot saanu mun kaikki läheisetki sanoo: "Make money money Jani, make money money" Mä en haluu laulaa noin, mä haluun kauas pois.

Jee, Vastis, jea.

Mua huvittaa se väite, että muija ei tee onnellista. Sä räit mun päälle kun sä kuulet tästä kommentista. Oon köyhist oloist ja voin sanoo ihan kokemuksest. Et se on paskaa mitä jengi pitää oletuksen. Rakkaus, perhe, terveys pitää eka löytää. Mut fakta on että just ämmä tuo sen leivän pöytää. Vaikkei haluttais et se huora täällä määrää. Et pysty sitä kieltää vaikka mihin päätäs käännät. Joo mä väitän, että tonni riittää mulle kans. Mut joka ainoo päivä huomaan itteeni kusettavan. Aamul pari kybää otan otost ulos. Nii mut illal huomaan tekeväni sillä lottokupongin. Ja sillä kupongilla haluun saada lisää sitä. Mä oon ahne paskiaine eikä mulle mikää riitä. Mul on paha olo niin on varmaa muillaki. Mut mä tarviin sua enemmän, kunnes mä lopult huilaan sit.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.