Ei Se Mitään Haittaa

Raappana

Mä oon mä, ja sä oot sä, Meidän kaikki tulis ottaa yksilöinä, Liian kauan massaks mielletty, Sen pitäs olla laissa kielletty..

Ja-ja-jajaaa..

Chorus: Vaik ei ne pidä meitä minään, Ei se mitään haittaa. Vaik ei ne päästä meitä sisään, Ei se mitään haittaa. Se et ei päätänsä vaivaa, Ei voi mua haittaa, Niin ne kauaksi kaikkoaa. X2 --

Asiaton oleskelu kielletty, Ei edes istumaan ehditty, Oli meidät kaukaa jo keksitty, Aivan ku oltais ongelmii etsitty.

Oon vaan harmiton nuori urbaani, Päässä pipo tai turbaani, Joidenkin silmis huligaani.

Anna niitten pitää lakkii päässä keille se sopii ja käy, Sult ei kukaan tuu kysyy "kai se sopii ja käy". Kaikest ei voi eikä pidä digata, Saa se tarkottaa et tulis elää vihasta.

Kotimatkallani joku toista ulkonäön vuoksi pies, Näin todisteli muille olevansa tosimies. Noi vaikutteet raakuuden imeny mistä lie, Se tuntuu vatsanpohjas, otsahies.

Ei rasismii, pannaan paskaks koko vihan mekanismi. Ei rasismii, meidät luonut on suurempi artisti.

Chorus

Yksien kasvojen mahdoton on miellyttää kaikkii katsojia, Kaikkial ei pärjää edes olemalla kohtelias. Mikään ei estä tuomitsevii maan matosia, Mut itsetietoisuus on ässä mun hihas.

Mä jo kaukaa näen ette mua siedä, Tunne mitä tunnet, Seiso en sun tiellä, Pysyhän siellä. Vaikka kaukaa kierrä, Miellyttääkseni en samaa mieltä.

Ahdas on katse, ahdas on mieli, Niiden kanssa mahdoton on löytää yhteinen kieli. Duuneissa kyräilevät ämmät on miehii, Joo ja niiden sielut pienii.

Ei oo penniikään kiinni lähtee oikasemaan luuloi, Luulen tulis silti pysyy sokeina ja kuuroin. Joo ja takasin kohtuus tai takasin kohtuu, Kun yksilöllisyys alkaa unohtuu.

Chorus

Ei rasismii, pannaan paskaks koko vihan mekanismi. Ei rasismii, meidät luonut suurempi artisti. X2

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.