Karuselli

Raappana

<Kaippa ne omistaa tän koko paikan, keskikaupungin, taajaman, ulapan sataman, ulapan sataman

En minä haluu nähdä, ku ystävii pahoinpidellää. Ei haluu nähdä sitä niskas viha-miehenkään, Ei kannattajia fyysisen eikä henkisenkään väkivallan.

Karusellin, kulmaan kuuluukoon, väkivallan karuselliin, ajat paremmaksi muuttukoon. Kuivuukoon kokoon ja kuihtuukoon kokonaan, nää militantit ja rikollisjengit (2x)

Mikä siinä väkivallas viehättää? Miks niitä voimakeinoi viattomiin käyttää? Eikä tänäänkään hymyy näyttää, ku aina pitää imagoo ylläpitää

Ihmeelliset ne ihmiset ketä säväyttää. Agressiiviset ihmiset pääsee mun pääni sisään turha, on yrittää mun alueeseen pyhimpään rauha on aina sotaa tykimpää.

Sitä mitä ne on tullu tänne oikeen tekemään, siihen ei voi tottuu ei opi pitämään. Sen mitä se saa aikaan, aika moni tietää monet niistä on jo tuulen viemää.

Hitto, ku joutusit kuuntelee tuulen viemää, sen minä ja minä ja minä ja minä tietää

sanaa, soundia, voi- maa... oooi!

Karusellin, kulmaan kuuluukoon, väkivallan karuselliin, ajat paremmaksi muuttukoon. Kuivuukoon kokoon ja kuihtuukoon kokonaan, nää militantit ja rikollisjengit

Karusellin, kulmaan kuuluukoon, väkivallan karuselliin, ajat paremmaksi muuttukoon. Kuivuukoon kokoon ja kuihtuukoon kokonaan.

Onneks olkoon, jos saat elää ilman traumoi, samaan aikaan moni joutuu kaivaa hautoi, menneisyytemme täynnä vaa vainoi. mikään ihme jos kulissit repee.

Yhteen ääneen et voi hyvä- veli laulaa ei veli veljelle arkkua naulaa. vältä ansaa, vältä vihanpaulaa. omatuntonsa sieluni heräilee.

Nyt läpi tulen, kysyn vaikeita, taisin kertoo teille tarinan väkivallan tieltä Voisin varottaa pysyy pois sieltä, vain rakkaudessa on mieltä, vain rakkaudessa on mieltä.

Pitkii päivii, pitempii öitä, aika miettii tekemättömii töitä, nyt kaks Jannee kiristää vöitä, nii käsittämättömii yhtälöitä.

Karusellin, kulmaan kuuluukoon, väkivallan karuselliin, ajat paremmaksi muuttukoon. Kuivuukoon kokoon ja kuihtuukoon kokonaan, nää militantit ja rikollisjengit. (2x)

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.