Suomen paskin mies

RANKKALINNA

Tulee tulee Noku ei mulla seiso Seisoo jatka vaa Seisooko? Joojoo ihanaa Ei se nyt oikeessa paikassa oo kummiskaa On, antaa mennä vaa Siis ja sä oot mu vaimo vai? Tottakai mä oon, mitä sä höpiset

Mä en oo niinku muut, enkä pilaa tulevaisuutta, vähäsen mä valehtelin, puhuin ohi suusta, ja pidetää nyt mieles tää ei kerro ku musta, seksi on seksii ja sä oot pelkkä luuska, Miehet on paskoja, miehet on sikoi, millä vitun perusteella ämmät sanoo noin? Eka sä tekstaat ja ollaan niin loves, seuraavaks joku paska lippaa sun loves, Pyydän sua tinderis kahville, mutta tarvitsen vielä vahvikkeen. Voidaan tehä mitä vaan, mut älä soita perään, tuskin mä vastaan kun etin uutta pesää. Kukahan se paska on ku ämmä toisen kainalois, ja ekan kerran mokasit, ni tokaa ei oo tulemas. On kuulemma vaan tulemassa joka poika suuhun, jos haluut hyvän miehen niin keskity muuhun.

chorus Suomen huonoin mies ja ylpeä siitä, 200 avarii ei sekään vielä riitä, oon paskin mies, oon paskin mies. Ämmät on perseest ja nöyrästi kiitän, miten äijä meni, en mä haluu puhuu siitä, oon paskin mies, oon paskin mies.

Oon helvetin masseissa kato mun liksaa haluun pelkkää seksii ni tinderistä leasaan. Valehellaan kaikkee et ois niin vitun cool haluut hyvän miehen niin eti joku muu. Ootko mun vaimo, vaikken mä tiskaa, sanoin että teen, mutta tänään en jaksa, oon paskin mies, oon paskin mies.

Jos haluut jotain hyvää, jatka ettimistä, pessimisti pettyy ja haluu jotain todellista taas kerran samallaist settii hämäräs mä alan mun boksereita ettii parempi kai lähtee kun jalat vielä kantaa kuka tarjoo siiderin kun ilmankin antaa kuullu et äijät on ihanii ja mukavii en osaa feikkaa enkä luottanu mä lukemiin hesealekupongeista meille treffimenu, surullinen happy meal ja meitsi pitää lelu, mistä pitäs puhuu, jos ei oo mitään asiaa pitäkää ne aarrearkut tulin ettii rasiaa. lentotila päälle sä voit mennä muidenkaa älä turhaan lataa luuris tuu soimaan kuitenkaan. ravintolas jälleen kerran yksin sä venttaat, kuuntele frendeis ja meitsi jo lemppaa.

Chorus Suomen huonoinmies ja ylpeä siitä, 200 avarii ja sekään vielä riitä, oon paskin mies, oon paskin mies. Ämmät on perseestä nöyrästi kiittää, miten äijä meni, en mä haluu puhuu siitä, oon paskin mies, oon paskin mies.

Oon helvetin masseissa kato mun liksaa haluun pelkkää seksii ni tinderistä liisaan. Valehellaan kaikkee et ois niin vitun cool haluut hyvän miehen niin eti joku muu. Ootko mun vaimo, vaikken mä tiskaa, sanoin että teen, mutta tänään en jaksa, oon paskin mies, oon paskin mies.

Mä kusetan sua ja kusen sun muroihin, tungen money tukun suuhus tukehdu tuloihin pukeudun niinkun mä oisin koditon saat vaihtaa pöytää jos sanot alkoholiton ku muijat iskee silmää ni mä kaivan esiin keskarin se ei jää yhteen kertaan kun ne haluu nähä mestarin mestoilla mut tunnetaan huijarina voin antaa ymmärtää mut mulla on muija himas pelkkä riimi tunteisiini sisimpääni matkustan ja joka kerta kun mä tarjoon laskutan seilor jerry ja vitun moinen haveri messissä oldiksen kolmisilmäkaveri Ulvilan happy hour ei mitää häpyy jengi nauraa nii et niitten aivot näkyy heitän suomen parast läppää ja jengi vihaa ilmanen kyyti pimee taksi suoraa kyttiksen pihaa

Chorus 2x Suomen huonoinmies ja ylpeä siitä, 200 avarii ei sekään vielä riitä, oon paskin mies, oon paskin mies. Ämmät on perseestä nöyrästi kiitän, miten äijä meni, en mä haluu puhuu siitä, oon paskin mies, oon paskin mies.

Oon helvetin masseissa kato mun liksaa haluun pelkkää seksii ni tinderistä liisaan. Valehellaan kaikkee et ois niin vitun cool haluut hyvän miehen niin eti joku muu. Ootko mun vaimo, vaikken mä tiskaa, sanoin että teen, mutta tänään en jaksa, oon paskin mies, oon paskin mies.

Laita RANKKALINNA soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.