Tositoimen aika

Rehupiikles

Esitämme ittenääsen Eteläpohjanmaan vähemmän demokraattisen tasavallan kansallislaulun, Tositoimen aika.

On täälä Pohjanmaalla urhoja on, On Maurit ja Sanelit ja Vilhot, On Saimat ja Hilmat ja Venlatkin, On Pentit, Taunot, Jiikoot ynnä Toivot, Täälon monenmoista turkistarhaajaa, Aina kananruhot minkin rehuksi ne joutaa, Me emmä totta maar syökkään mitä sattuu,

Näet voiman lähre se Pohjanmaan, Son tirajava porsahan kyljys, Hei jeh hei jeh hei jeh jep jep Vaikka mahroton rötkäle karju ois, Niin kohtaman me sen jo selvitämmä. Ei kaksisen paljo se jäljelle jää, Aivan sama onko muriaa vai sitkiää, Joka tapauksessa teemmä siitä selevän!

Niin aina olkohon Pohjanmaa, Mulla mieles syltyt sekä sorkat, Jos alkaa pikkuusen hiukomaan, Niin kouras mauseri me meemmä karsinaan, SAATARI NIIN! Sikalan oven pönkä lentää lepikkoon, *Fiuu* Juuri tälläänen saa meirät hurmioon, Me emmä nyhjää kun on tosi toimen aika! EI! Täälei nyhjätä kun on tositoimen aika!

Laita Rehupiikles soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.