Mis on se rakkaus feat. TIPPA

Reino Nordin

(REINO NORDIN) Aina vaan pelkkää valitusta Paskapuheita ja selkään puukotusta. Sul ei oo hajuukaan, miltä se tuntuu musta Hyväkskäytät vaan mun luottamusta. Kuka sä oot sanomaan, mitä mä en mitä mä saan Mitä me oikeesti tarvitaan? Kysyn sulta vaan

(KERTSI) Mis on se rakkaus? Miksen mä nää, sun silmissäs lämpöö tai yhtään mitään? Mun sydän ei kaipaa enää enempää, sun vihasia sanojas mun elämään. Mis on se rakkaus? Miksen mä nää? Vaik antaisin kaiken sä et anna mitään. Yksin me kuollaan yhessä edetään, me eletään, edetään.

(TIPPA) Mitä tapahtu sä tulit ja menit ja sydämmen revit. Mä pääsin korkeemmal huipulle mutta mä putosin heti. Mä tarviin kipulääkkeitä en selvii tääl ilman niit veli. En pysty vielkää käsittää että mitä se teki. Miks tääl on niin kylmää. Mitä sul on yllä. Sun kaa oon täynnä elämää mut ilman sua mä oon niin tyhjä. Ihan sama vaik mä tietäsin tänää jossen sun kanssa voi huomenna nähä, iha sama vaik mä kuolisin tänää jossen herää sun vierest sil eioo väliä. Missä on rakkaus sä tulit ja menit ja sydämme revit. Olo ku entisel mestaril joka nyt hävisi pelin. Ja mä mietin et miten mä sun takii nii huonoksi menin. Miten mä päädyinkää silloisen selkäänpuukottajan petiin.

(KERTSI) Mis on se rakkaus? Miksen mä nää, sun silmissäs lämpöö tai yhtään mitään. Mun sydän ei kaipaa enää enempää sun vihasia sanojas mun elämään Mis on se rakkaus? Miksen mä nää? Vaik antaisin kaiken sä et anna mitään. Yksin me kuollaan yhessä edetään, me eletään, edetään.

Laita Reino Nordin soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.