PA HA

RONTTI

Mä oon paha ihminen, huomaan soolon iskien ,saisin vaan yhden disliken niin häviäisin itkien, delaan tähän taas paskalle vitsille, dunkkaan ihan spurgult ja annoin henkeni nistille,venaa sekka siis teit miten heitin ämmän steissille eritteit ja erillinen on ?meiklise? jaau oispa mikki flee muut hitti ei kolahdan kun listeis diippei perinteit eli heei, mä poltan jopoo ja laitan askelta toisen etee askel levenee kun katon taakse mitä poupou tekee, en jää kyl odottelee nyt on kiire dallaan paris minas siihen vaik tulin taas normist parin tunnin viiveel, mut parannan tapani maksan velkani takasin jätän lautaselle pelkästään salaatin, spittaan ku kasari tulis kuningas paha maine mut aika vaikee jättää ku ura pelkästää sudittaa,

Ne kysyy miks, mä oon niin paha, mä sanon siks ku mua ei kiinnosta raha, Bitch oon mitä mieltä oot sano mitä mieltä oot mä sanon et ? fyr mafia tuota saa? X2

Synnytään isän maas annetaan äidinkieli ooks vitun hullu ku päivät näit mietin mut silti vielki ollaa tropiikissa, mis aika moni spittaa tosi likaa eletään sit että geimi on pelkkää sotimista,ois se tosi kliffaa jos en nussis joka riimin pariin, mä vaa tiputan no panic, alamaan puhdas anti sankari joujou huules kontti kädes ja sängyst löytyy viel kaaatamist, Onks tää onnepäivä kun sain työtä onnenpyörä meit on kolme äijää ja skenest täysin läpi lyödään,sä tuut myöntään et olin oikees jos tuut poikkeen mun koirien kaa et välttämät tuu ees heti toimeen, no aika paha voin laittaa sanat eri aikajanaan sit pidät ronttii vast taitavana, aa träkit on raiskattava että te kuulette, tän ja sen etten enää vittu pelleile, camoon man.

Ne kysyy miks, mä oon niin paha, mä sanon siks ku mua ei kiinnosta raha, Bitch oon mitä mieltä oot sano mitä mieltä oot mä sanon et ? fyr mafia tuota saa?

Laita RONTTI soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.