Ylitän linjaa

Rontti

Ollu kyhää rankkaa tekstii, täs on etsimäs seksikäst mikkii lestikäst, koska eksissä on aina sama vika jos ne jättää nii sit ne lojuu pihal. en tarvii potkuriaa, en tarvii nosturia. mul on kivaa ilmanki, tarviin osumiaa. tarviin mikin ja minigripin mis hikist on litist jonneilta sikit spiidit on muute tikis ei lopu ikin. ei se menny nii mite me luultii, tehää rikoksii mut niist ollaa suukii. aika smuuttii mut tähä tarvii tuuri. lainaan lumppii ja pöllin itelleni pitin.

kertosäe: ja muka kestätte kritiikkii no mut mitä sit ylitän linjaa pikku hiljaa kotiin. semmosii settei ettei hiphei hippei saa ku stikkei tai sitte vaa keppei. niist mäki horo kikseis himmailen hitseis hiippailen pitseis miks ei. ylitän linjaa ku ei ollu mahollista. ylitän hiljaa ja kierrän sitä pakollista. ja ja ja palataan asiaan eine sata prossaa platinaa nyt silmät huolel lasintaa. ja ku tsekkaat tät apinaa ei saa pärställeen vaginaa mä nussin vaik ratikas. mis mun sativat mun bogo jälkee rikki maas. mis mun indicat vaik hippi piti toisinaan. fiktin päält poistin taas bogolt koisimaa. nukun toimimaa huput pääs kulmilt toimimaa. ärrän kaut sit alepan kassaa jaksaa. skimaxi tatska roti vitun raskas. pyri lafka mukan kuolemas vittu meil on jengii sen puolella, anna mä nyt suomennan. räppi päänä oppii räppii vääntää, räppi tunkeutuu vaa welcome to my fatti räppi läävää.

kertosäe: kestätte kritiikkii no mut mitä sit, ylitän linjaa pikku hiljaa kotiin. semmosii settei ettei hiphei hippei saa ku stikkei tai sitte vaa keppei. niist mäki horo kikseis himmailen hitseis hiippailen pitseis miks ei.

Laita Rontti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.