Tähdet kohdallaan

Roope Salminen & Koirat

Sama jätkä, en oo muuttunu mikskään muuks, mä olin sama honkkeli joulukuus. Vähän tuuria, paljon duunia, ja hetken oon kaikkien huulilla. Ku sitä tulee sitä menee, kuha en vaa tekis mitää spedee. Venannu et pääsen tekee, siks tuntuu siltä et mä tartun kaikkee mitä tulee etee. Olinks mä tähän valmis ees (shiit)? Koko kansan Salminen, ehkä stressaan itteni hengiltä, mut aijon pelaa ku vihdoinki pääsin penkiltä. Mikko sano muista nauttii näist vuosista, siel tais mennä vuosia kuosissa, retki on rankka, retki on kaunis, koitan pysähtyy ja hetkistä nauttii.

Nyt on tähdet kohdallaan, ehkä viimeistä kertaaa. Nyt on tähdet kohdallaan, miten pitäisin ne paikoillaan,paikoillaan? Kaikki tulee muuttumaan, muuttuko se parempaan? Turha puristaa mailaa, nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan. Kaikki tulee muuttumaan, muuttuko se parempaan? Turha puristaa mailaa, nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan.

Sama jätkä ja samat koirat, oonksmä herrasmies vai oonko paha poika? Pitääks mun iskee aikuisii vai nuorisoo? Haluunko suosioo vai huomioo? Pitäs alkaa mielikuvaa rakentelee, ja sanoja julkisesti kai paremmin asettelee. Täl alal kyyneleet sekottuu sadevetee, oonks mä hyvä jätkä vai tosi hyvä valehtelee? Ja tekevälle sattuu, onneks on nää jätkät jotka nostaa ku kaadun. Tiedän mis ollaa oltu ja mis ollaa nykyää. Mist mä tiedän onks tää pysyvää?

Nyt on tähdet kohdallaan, ehkä viimeistä kertaa. Nyt on tähdet kohdallaan, miten pitäisin ne paikoillaan, paikoillaan? Kaikki tulee muuttumaan, muuttuko se parempaan? Turha puristaa mailaa, nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan. Kaikki tulee muuttumaan, muuttuko se parempaan? Turha puristaa mailaa, nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan.

Nyt on tähdet kohdallaan, ehkä viimeistä kertaa. Nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan. Nyt on tähdet kohdallaan, miten pitäisin ne paikoillaan? Nostan kädet ilmaan, kädet ilmaan,

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.