Jos sä tahdot niin

Samuli Edelmann

jos sä tahdot niin, olen sulle joku aivan muu. jos sä tahdot niin, olen virhe joita tapahtuu. jos sä tahdot niin, tulen jouluksi kotiin. jos sä tahdot niin, en enää lähde uusiin sotiin. jos sä tahdot niin, jään vahtikoiraksi ovelles, tai painan pääni sun povelles.

jos sä tahdot niin, et enää koskaan ole levoton. jos sä tahdot niin, kaikki minun myöskin sinun on. jos sä tahdot niin, otan sinun uskontosi. jos sä tahdot niin, on mulle valheesikin tosi. jos sä tahdot niin, muutan kirjoille andorraan, jos vielä siellä sut nähdä saan.

sillä ilman sinua hukun öihin sekaviin ja ilman sinua, no niin. ilman sinua olen puolitiessä helvettiin.

jos sä tahdot niin, nimeäsi enää toista en. mut vaikka tahdot niin, kuvaas mielestäni poista en. jos sä tahdot niin, tulen kallioiden läpi. jos sä tahdot niin what ever makes you happy. Jos sä tahdot niin, tuon sulle tiibetin vuoteeseen tai siirrän pohjoisen luoteeseen ja aina uudelleen ja uudelleen sun muistan joskus mua suudelleen.

mutta ilman rakkautta hukun öihin sekaviin ja ilman rakkautta, no niin. ilman rakkautta olemme puolitiessä helvettiin.

sillä ilman sinua hukun öihin sekaviin ja ilman sinua, no niin. ilman sinua olen puolitiessä helvettiin... jos sä tahdot niin... jos sä tahdot niin... jos sä tahdot niin...

Laita Samuli Edelmann soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.