Nakit ja muusi

Seitsemän seinähullua veljestä

Fritti, scampi e chianti, calamari, Ecco la per me Zuppa Romana. Makkaroita, piirakoita, päälle voita, Sitten kaikille: nakit ja muusi Bella donna, mamma mia, alimenti ciao. Suomipoika siihen että heikun keikun. Tuplavotka, possun potka, herkut jotka maistuu, Mutta myös: nakit ja muusi.

Prego: Acqua minerale, grappa speciale, cozze vongole.si. Tuokaa: Kaalikäärylettä, vielä vissyvettä, Gorgonzola, Coca Cola. Maccheroni, cannelloni, peperoni, Ecco la per me Zuppa Romana. Läskisoosi, aprikoosi, diagnoosi Tarkka meillä on: nakit ja muusi.

Bella donna, mamma mia, alimenti ciao. Suomipoika siihen että heikun keikun koskistuikku,pikku huikku,suolamuikku on ja päälle sen: nakit ja muusi. Preego! Insalaatta mista, fritsa della vista, ragatse gongestais, si. Tuokaa: Lahna savustettu, muurinpohjalettu, Monta killoo vattuhilloo. Kanttarelli, kauravelli, moskatelli, Sitten mulle kans: nakit ja muusi.

Lanttukukko, oshopukko, meikä ukko Näihin tyydy ei. Nakit ja muusi. Bella donna, mamma mia, alimenti ciao. Suomipoika siihen että hölökyn kölökyn. Valkoviini, pelti kiinni, aspiriini, Minne jäänyt on: nakit ja muusi. Nakit ja muusi. Nakit ja muusi.

Laita Seitsemän seinähullua veljestä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.