Pesäst Pesään

Skandaali

Eka baarist tsekkaan daamit, sit voin vaan istuu hiljaa. Mä tiputan nyt mikkiin tääl en tarvii iskulinjaa. Tsiigut sippaa drinksui, tsiigaa, ja sit pikku hiljaa Itsetunnot kohoo ja ne alkaa liikkuu kilpaa, Mun pöytää kohti ja taas mut löytää moni, Joka haluu meille. "Sopii", jos mä löydän kotiin. Sä et pääse mukaan "Sori", mut älä ota nokkiis, Koht on uus päivä uudet kujeet ja uus stondis. Tilaisuus tekee pukin ja vaik kumi menee puhki. Huhkin sus kii tunnin sit tungen etees purkin. "Ota yks WC:s kulti" sit tee ees munii. Sul on kiire, niin mulkin, mut kyl sä kerkeet duuniin. Oon niin paljon asioita, mut en yksavioinen. On niin paljon naisii, joita mä yks kaks himoitsen. Tätä ei voi kontrolloida, tärkeint et hommat hoidan, Ja et saan jotenkin Durexin mua sponsorimaan.

refrain: Jos haluut mennä lepään, niin hei en mä estä. "Voitasko seurustella?" En mä vielä, ei tää kestä. Heti herätessä susta tehään exä, Sen jälkeen mä lennän taas pesästä pesään. Jos haluut mennä lepään niin hei en mä estä. "Ehkä pelkäät sitoutua." En mä tiedä, ei pää kestä. Heti herätessä susta tehään exä, Sen jälkeen mä lennän taas pesästä pesään.

En oo yhen naisen äijä, mä nään yhtä naista päivän. Kaikki yhtä aikaa väittää, et saat hyvän paikan häistä. (Nojoo) Mä tykkään painaa, släppiä saan kybäl aina väistää, Sama montaks tytärt jätän, mul on yhtä lailla näitä. "Sä oot sika." Entä sitte, sä oot kimma? "Entä sitte, Sul on pääs vika?" Entä sitte, en mä itke. Pistä poikki, niin sitä ei tarvii tehä ite. "Vedä käteen." Mun ei tarvi, vedä ite. Mä rakastan sua, mut mä rakastan muit kans. Ku aina samat muijat käy kamalan kuivaks, Varmaan vanhana sluibaan, vanhainkodis tavaraa ruinaan, Salaa Tallinnaan mun rapalaa uittaa. Pääs puristaa mun henkinen erektiorengas, Jos ei pysty venaan on se tehty ennenkin jo penkas, Vessas, partsil, ja puistonpenkil. En oo ylpee siit roskiksest, mut muistan senkin

refrain

Mieluummin nuorempi ku vanhempi, tummempi ku vaaleempi, Tuhmempi ku arempi, eikä rumempi ku sen kaveri, Uudempi ku mun partnerit, kuumempi ja halvempi. "Entä isot tissit?" Mä hoidan muutenki, mut sen parempi. Ulkokuori painaa ja sisältökin menee. Sä saat valita hoitsun tai sisäkönkin releet. En haluu sitoutua, mut sitomisest diggaan. Nuolen joka naisen yhen kerran kiitolliseen tilaan. Ensin katseet ja pelit, et saan kelaa hetkisen, Ootko niin ruma, et taksii saat venaa erikseen. Pois vaatteet ja vetimet, saatetaan se ineen, Sit lasketaan eritteet ja kasvetaan erilleen. Noi on säännöt pelille, jota harva osaa pelaa. Valtaosa kelaa, et jos oot varma osaat pelaa. Luksusmuijat itkee tai sit karvatoosat pelaa. Tää lahna joka relaa, älä koskaan ala pelaa.

Laita Skandaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.