Samoil silmillä feat. VÄINÖVÄINÖ

Skandaali

Duunit koulut on ohi eli kesä alko aion nukkua vähän sekä elää paljo. Juosta pesältä pesälle niinku pesäpallos hain jo meijän mökkireissullekki eväät alkost, mut nehän katoo ennenku me autoon isketään vaik itsehän en juo nii pullot tyhjenee kuin itsestään. Ja matkalla soi räppi eikä iskelmä siks kusitauot autos ainoo mistä kiistellään. Alkaa laulattaa huolet jää kauas taa kuumille kissoille me ulvotaan laumassa. Jotain maukasta nautaa vois haukata tai jotain haurasta lautaa vois naulata. Sataa tai paistaa me nautitaan Suomen säästä ja mul on jo sixpackin kuoret päässä jätän estot ja huolet tähä ja kuolen onnellisena jos mä kuolen tänää c'moon!

Me voidaan vetää koko kesä samoil silmillä mä ajan sinne joku muu ajaa takasin. Meil on teltat mutta niissä ei nukuta ja rahat loppu mutta siitä ei puhuta. Tälläst menoo ei oo koskaan nähty filmillä mä aijon mennä tänää sust iha sekasin. Ei se soutaminen järveä kuluta mä tiedän mitä mietit, ei puhuta.

Sit pelipaikal alkaa varsinainen peliaika aurinko paistaa ja päältä lähtee pelipaita. Oon pelimies ja mä etin omaa pelinaista, ois yks nunna mut mä etin jotain erilaista. Kuningatarta mun kuningaskuntaan, joka haluu elää huurusissa unissa mun kaa. Me rakastutaan tunnissa ei turista turhaan mut mun nimeä saa illan tullen jurrissa huutaa "Skandaali"! Se ei välitä vaik pelkkii hilui taskun pohjal ymmärtää sen kuinka ahdistavaa vastuu on ja siksei ota kädest ja sano et haluu pojan, se ottaa kädest ihan vaa et mä en kaadu ojaan. Kieron muijan läppä satavarma laadutonta, kuinka kauniita sen kanssa darra-aamut onkaan ku taas alasti me kuusen alla laavus ollaan ja se voihkasee ku selkää ottaa havu pohjaan.

Me voidaan vetää koko kesä samoil silmillä mä ajan sinne joku muu ajaa takasin. Meil on teltat mutta niissä ei nukuta ja rahat loppu mutta siitä ei puhuta. Tälläst menoo ei oo koskaan nähty filmillä mä aijon mennä tänää sust iha sekasin. Ei se soutaminen järveä kuluta, mä tiedän mitä mietit, ei puhuta.

Kyl mä tiedän et hyväst kesäst maksaa hinnan kroppa täynnä laastarii ja lisäks maksaskirra, mut ilman tätä kui mä talvel jaksasinkaan jos kiloi kertyy nii nauran sit mun kaksarin kaa. Päästä irti harmaast laita irwint mankkaa sitte väännää hymyyn noi sun vitun irvihampaat elät vaa kerran oot elämäs herra eli elä niin et saat siit hyvän elämänkerran c'moon!

Me voidaan vetää koko kesä samoil silmillä mä ajan sinne joku muu ajaa takasin. Meil on teltat mutta niissä ei nukuta ja rahat loppu mutta siitä ei puhuta. Tälläst menoo ei oo koskaan nähty filmillä mä aijon mennä tänää sust iha sekasin. Ei se soutaminen järveä kuluta mä tiedän mitä mietit, ei puhuta.

Laita Skandaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.