Salikissa

Skandaali

Tyttö pumppaa pumppaa puna poskella. Tyttö pumppaa pumppaa kunnes oksennat. Tyttö pumppaa kunnes tiput hikeen. Sit pumppaa lisää kunnes vittu itket.

Astun salille kuin saluunaan. Oot tekee takareisii makuultaan, sori beibe, anna meitsi avustaa. Aluks vaan haluun sanoo et se on sattumaa, et jalkapäivänäs jään tänne asumaan. Hiki joka otsallas kuultaa kun nostat ja pumppaat saa mut näkee kropastas unta. Ja mun on oltava sun kans niin kuumaa ja kaunist, vierest tuun pumppaamaan hauist. Sun gluteus maksimus on upeus maksimus, ja naamaskin justjajust 8+, en haluu malliliisaa vaan salikissan joka pelkää katabolia paniikissa. Naisen keho on luontoäidin taideteos ja mul on just kovin taiteellinen vaihe menos, sunlaisen naisen takii mäkin hankin salikortin ja tuun jauhaa vaik sul onki napit korvil.

2x Tyttö pumppaa pumppaa puna poskella. Tyttö pumppaa pumppaa kunnes oksennat. Tyttö pumppaa kunnes tiput hikeen. Sit pumppaa lisää kunnes vittu itket.

Transseissa katon sua, tanssimas haluun olla vankilas reisies välissä vankinas. Ampiaisvyötärös kutsuu mun käsii siis ihan turha suuttuu ku lääpin. Hei Pirkko sul on reisissäs luonnon voimaa mee kirkkoon jos oot ettimäs kuoropoikaa. Jos naamassas häviit ni se muotos voittaa. Voitais treenata yhes kunnes kuolo koittaa. Sua on siisti katella kun pidät pepun timmin mavella, siis miten olis sä ja mä ja Viivi Avellan. Passaa stringis hameen alt, salee maistut villivadelmalt. Sä oot varmaan baarin paras saalis siis nappaa takkis, tuu mun luo syömään parsakaalis, kaseiinis, mä vannon et varmaan nautit jos oot lukossa mä hieron sun jalkas auki.

2x Tyttö pumppaa pumppaa puna poskella. Tyttö pumppaa pumppaa kunnes oksennat. Tyttö pumppaa kunnes tiput hikeen. Sit pumppaa lisää kunnes vittu itket.

Olit dieetil tai bulkil, tarjoon sulle mansikkasmoothien ja puristan sun mallikast bootyy. En haluu olla mulkvist mut kerron asiat julki. Et oo mitään jos perse ei käy lattias kultsi, mä vain ihailen kisulia, vinopenkis chillainen ja mittailen figuurias. Sun joka toistos on kivulias ja vaik oot frendin kaa salil ni tauoil on vitun hiljast. Sä voit skippaa kaiken muun mut ei treenei, etkä sä tee safkaa sä teet supersettei. Ja turha sanoo ettei tää biisi klikkaa, pari toistoo et kehtaat olla beachin likka. Tehään niin et eka spottaan kuin hyvin kyykkäät sit tuut meille mun vatsoille pyykit pyykkää. Ja kun mennään lakanoitten väliin, niin tissitkin on jees mut mä tuun pakaroitten väliin

Laita Skandaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.