Tää On Räppii

Skandaali

"Isi, mitä on räppi?" No.. Dokaa kännit kelan piikkiin, se on räppii. Ja saada fanilt hepatiitti, se on räppii. Ku näytän kadul keskarii ni se on räppii. Likaiset isot verkkarit, ne on räppii.

Vetää kännit kelan piikkiin, se on räppii. Saada fanilt hepatiitti, se on räppii. Kun näytän kadul keskarii, ni se on räppii. Likaiset isot verkkarit bitch, ne on räppii.

Haluun sanoo mitä haluun, ei se satuta ketään, ja kaikkee mitä haluun sanoo, en ees halua tehä. Älä taputa selkään, sä et takuulla kestäs, et jengi tulee riivaamaan sua rantsussa kesäl. Olin oikees tai vääräs, ni ei mua kiinnosta. Sä voit icegrillaa, mut et hiillostaa. Älä hihku innosta vaik muistit mun naaman. Pysy mult piilossa ja kuiski must paskaa.

Mä teen mitä lystään, sepitän kynäl. Kepitän nii et on verillä kyrpä. Ihmisen paska, ämceenä hyvä. Sun pitää ymmärtää peliä, tyhmä. Ystävät hyvät ei ymmärrä yhtään, et hyvän sään aikan vois hypätä syrjään. Hylätä yleisen syyttäjän roolin, kuunnella plattaa ja tykätä syystä. Oon nopee ja komee ja mahtavan kaunis, ja pudotan sut ajaes kahtsataa Audist. Avaa silmäs ku tappavatauti. Jos elos viel ollaa ni kannattais nauttii. Nukkuu ja syödä, nussii ja dokaa, luukuttaa yöllä musiikkia kovaa. Ei tehä enää mitää kusista hommaa, etenkään tuntiikaan duunia koska:

Vetää kännit kelan piikkiin, se on räppii. Saada fanilt hepatiitti, se on räppii. Kun näytän kadul keskarii, ni se on räppii. Likaiset isot verkkarit bitch, ne on räppii. (2x)

Mä oon mieheks Jumala, mul on mieles humalas pienet puskat ja tytöt kumaras kielet munalla. Eli niele munaa ja kurlaa mun nesteil. Jopa kersas hurraa ku mä burnaan sut verseel. Mä selitän tän selvästi, et äpärätki ymmärtää. Tää on mulle räppii tyylii hällävälii, sylkästään. Elämä on mulle tyylii hällävälii, ryypätään, ja sanoma on biisis tyylii hällävälii, myydään tää.

En haluu tietää sun ongelmista, mun elämä on niin vitun onnellista. Sä halaat puita, mä kolmee kissaa. Mä pysyn hiljaa, sun posses dissaa. Tee mitä haluut, älä selitä baaris. Koita kasvattaa penistä taaski. Otapa fiksuna neuvost vaarii. Jäbät jol on kokemust neuvoo vaarii siit miten nussitaan, lopeta mutina. Skandaali on koko planeetan kuningas. Suomiräppi on ankeeta ulinaa. Jos haluut matsii ni tapellaan klubilla. Menisit ittees, tekisit bisnest. Nii ehkä vähemmän ehtisit itkee. Ottasit räpin ja semistiviihteen. Jos en tee hyvää, ni tekisit ite.

Vetää kännit kelan piikkiin, se on räppii. Saada fanilt hepatiitti, se on räppii. Kun näytän kadul keskarii, ni se on räppii. Likaiset isot verkkarit bitch, ne on räppii. (2x)

Turha tulla sanomaa, et mulla ei oo sanomaa, ku sulla ei oo skillii, rahaa, autoa tai talookaan. En puhu niistä sulle, älä puhu mistään mulle, ku meil ei oo toistemme kans mitään tekemistä kuule. Jos annat mun olla ni mä annan sun olla. Muuten puhallan sut vittuun niinku karvan mun olalt. Miks aina pitää tulla räppää paskaa mun korvaa. Vaik kuinka kauan purkitat ei paskast tuu bonaa.

Vetää kännit kelan piikkiin, se on räppii. Saada fanilt hepatiitti, se on räppii. Kun näytän kadul keskarii, ni se on räppii. Likaiset isot verkkarit bitch, ne on räppii.

Laita Skandaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.