Valtavirtaviihde

Skandaali

Jaa, jaa

Ne soittaa munatonta kuraa, koska lapset ei sais muuta ostakaa, Ku eurohumpparoskaa vaa ja purkka-pop-paskaa. Koittaa tulla opastaa, koittaa sut kans sokasta, Koittaa buuttaa pollas ja koittaa fuulaa jokasta. Poistaa uhan mokata radioissa musan korvaamal, Jollai turhal sonnalla, jota voi vaik looppaa kolmatta Kertaa putkee suoraa ja kaikilta jää huomaamat, Ku niil laulaa samat huorat ja niil on samat tuottajat.

Mä otan toisest korvast sisää, päästän toisest ulos Uhos tulos ja ehdotukses siitä mikä muutos Sais mun musast hyvää, tai siis sais sen myymää Mist melkee kaikki tykkää, mitä radiot vois syytää ilmaa Mitä lapsetki voi pyytää joululahjaks ilma Et heti seuraavaks ne muuttaa koulusta vankilaan Vetää naurettavat housut jalkaa ja alkaa rimmaa Ei ne osta kersoille musaa, joka rohkasee omaan valintaan

Se on kultanen keskitie, baksii tulee ku seksi vie, Ne käskee tsekkaa tekstien sisällön, Seksistinen ei oo sama ku alaston, ei kukaa laukeis tai lämpeis, Mut jos vaihdan sukupuolta on sainattu ja kaunein nais-ämceist. Sinkkulistakamaa tippuu liukuhihnalta, Ja taiteilijat riutuu himas samaa aikaa ku pikkulikat laval Heittää playback-keikkaa, takoo itkusina rahaa, Lafkoille jotka hylkii aitoo iskulinjastaraa.

refrain: Tää on vastarintaliike vastaa valtavirtaviihdet Ku samal reseptillä tehdää sata listaihmet Jos massat digaa siks et lafgat liidaa bisnest Tappaa taiteilijan, älä anna paska pilaa ittees! Tää on vastarintaliike vastaa valtavirtaviihdet Ku samal reseptillä tehdää sata listaihmet Jos massat digaa siks et lafgat liidaa bisnest, Joka tappaa taiteilijan!

Nyt oon studios, jos vastaava tuottaja kyttää hiessä, Etten käyttäisi tyhmää kieltä, vaan jakasin hyvää mieltä, Etten sanois et on bisnes on syvält sieltä vaan jotain syvällistä, Ja sotkisin levyn kannen puuteril ja sydämillä. Ja kaikki mikä ennen oli nautinnolla hakkausta Ja haulikolla lahtausta onki aurinkoo ja rakkautta. Ei tulosta tuu uhoomal, mut runomatskul putoo satkuu, Sitä rataa, et hyvä jos mun pinkkii Fiat Puntoo mahtuu. Saan alle major lafkan kun hyväksyn sen faktan, Et tulevaisuudessa A. Kela ghostwraittaa mun paskan "voi vittu!" Sit kaikki munki platan biisit kuulostaa samalt, Viel ku saadaan naisasiatrackiin fiitti Kanalt. Ne haluu antaa kaks vaihtoehtoo: "ha?" Joka tehdä taidet taiko nettoo, Ridaa mersuu vaiko metroo. Pistä aivot lepoo skriivaa verssust painokelpost, Ni suomiräbää ei dummattais vaik en oo aidost getost. Nyt räjäytän pankit technoflow:l ja feattaa E-typee, Vien kirvee yhteiskeikalle ja niittaan niist kaikki, Vedän laval koreografiaa pääs headsetti, Kutsun kuoman saunaan ja käytän niitte naamoi peflettin. "JA VITUT!" On liian humalas kulkee kumaras, Vaik sensori ois Jumala edelleenkään en kumartas. Tätä tekstii ei voi dumata, edelleen poltan kukkaa Ja edelleenkää en oo duunaamas mun musasta hunaja-suklaata

refrain

Laita Skandaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.