Maski feat. Fatboy L

Slim Mill

[SLIM MILL]

Ainoo tapa (hapa) miten saada iloa on kokaiinii noin 70 grammaa kiloina (pam pam), Meitsi kultasil kengil krokkaa, Mutsis mun keittiössä kokaiinii kokkaa, Vedän joka päivä valkosta ainetta (ainetta), Sen takii ei oo mul mistää painetta (painetta), Pöydäl on aina pari viivaa, Frendit joka päivä mua pihalla piinaa (pam pam).

Kokaiini Kokaiini en mä tarvii mitää muuta ja vähä liinii. (hei) Kokaiini Kokaiini en mä tarvii mitää muuta ja vähä liinii. (hei)

[FATBOY L]

Teen tätä huvikseni bollaan mä kovaa, Emmä pidä täst vittu pientäkää lomaa, Kun me unohdetaa muut ja vaan duunataa omaa vaik elämä iskee välil puun takaa kovaa, Chaini kaulas ja pääl sitä mitä sul ei oo, Mut hei hoe silti pitää aina laylow, Vaik ois takakontis sitä jeijoo pitää requleittaa niinku Nate Dogg, Tääl kaikki oon kiinni vaa musta, Keräänkö rahaa vai vaa kokemusta, Ku riimejä rustaan nii lievitän tuskaas, Kuuntele nää ja pistä mietintääs lutka, Fatboy L koko estradii määrää, Näytän sulle vaa keskarii näätä, Mä teidät mestasin täällä puhukaa vaa nyt on mestari täälä .

Kokaiini Kokaiini en mä tarvii mitää muuta ja vähän liinii (hei) Kokaiini Kokaiini en mä tarvii mitää muuta ja vähän liinii (hei)

Kokaiini Kokaiini Tää

Laita Slim Mill soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.