Pompi feat. Fatboy L

Slim Mill

(Fatboy L): Fatboy L pysyy aina muodin huipulla Menin mimmis kaa eilen likaseks suihkussa, tiiät sen ite eikä mun tarvii muistuttaa. Swägä on niin peto sä voit kysyy Antti Tuiskulta Sneakergame high, niinku Näsinneula. Kengät häikäisevät niinku Rolls Roycen keula. Tsiigasit mun kenkii ja sulla tippuu leuka. Jos sun stifflat ei kiillä, sä voit lähtee mun seurast. Mimmit kattoo mua aina ihan suu ammolla. Versacen sukanvarsi täynnä sitä mammonaa. Enkä todellakaa tee muuta ku tuhlaan. Mikit illalla on tän jälkee vaa tuhkaa. Eikä mua kiinnosta mitä sä oot mieltä. Kun mä astun jonoon kaikki poistuu mun tieltä. Eikä mun enää koskaa tarvii näyttää henkkareit. Poke kysy peiffei mä näytin mun lenkkareit, bitch.

(Slim Mill): Mitä sul on jalas pompi ylös alas. Mitä sul on jalas pompi ylös alas po-po-pompi ylös alas. (x2) Fatboy L tuli nussii tän träckin, se söi mun safkat ja rullasi mäkin. eih, rullasi mäkin, eih, rullasi mäkin.

Mun komero oli ihan täyn kenkii. Kunnes faija tuli mua sandaalil heittii. Koska joka puolel oli hämähäkinseittii. Onneks mutsi tänään mulle soppaa keitti. Oon niin ruma ei löydy deittii. Ei se haittaa Fat Boy on mun meitti. Seruualla oman mahansa peitti ja sit sen jälkee sano Slim Mill kiitti, arigato. Tää homma mulle riitti. Oli paska biisi. arvosana viisi.

Laita Slim Mill soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.